• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Sugestie inchidere GTA pana la wipe

Krissu4226

User
    Player
    1.Nick-ul tau: dietdrcriggs
    2.Propunere: Inchiderea sectiunii GTA pana la wipe
    3.Cum crezi ca ar influenta propunerea ta aceasta comunitate?: pai, dupa mult timp am stat si m am gandit si cum am vorbit cu xminigun chiar el zican-du-mi sa l dau drc de gta , sa l vad si pe el care a stat atata timp staff fara resentimente si cu durere in cot pt sectiune, vazand ca si pe restu ii doare in cot, am tras concluzia ca nu mai are rost. prin urmare ar influenta spre bine, sezonul acesta a fost plin de abuzuri, plin de toxici, nu a fost staff online sa se ocupe sa faca evente sa se ocupe de toti ratatii aia de filipinezi care ma fac sa renunt. GTA-ul este sectiune ROMANEASCA, gamster este ROMANESC, si de o gramada de timp incoace joaca si ne provoaca toate animalele padurii, copii straini, care stiu doar pvp in trap si sa campeze, cu arme de spam, daca esti batut ei rad te cheama iar , sunt niste copii pe care eu unu macar pana la wipe vreau sa traiesc impacat si sa nu i mai vad
    4.De ce crezi ca aceassta propunere ar putera fi utila pentru aceasta comunitate?: Cred ca ar fi mai bine pentru toti, inclusiv pentru staff, sa fie sters gta pentru ca trage in jos, si gta si prison ar trebui puse macar pe offline, iar intr o bunicica zi cineva sa se gandeasca ba hai sa dam wipe (cred ca ar fi o idee buna ca gta sa primeasca prima). Nu am ce sa va mai spun sa va motivez sa dati wipe la gta ca n are rost, n aveti cunostinte dar se vede lipsa de amibitie, si de rabdare, si de timp, prin urmare pentru voi cred ca GTA trage serverul in jos, este o sectiune care n a primit wipe de un an si a avut parte de foarte mult abuzuri, (btw acele buguri inca se pot face si tot sunt nerezolvate, bug de multiplicat la police, bug cu masina ca sa nu iei damage) nu mai stau sa caut ca , cred ca 5 pe putin tot gasesc (ah critical hit cu awp, un bug prin care dai damage cu mana... e groaznic) toate acestea au stricat GTA, toate acestea trag in jos comunitatea gamster din moment ce atatia straini joaca GTA pe sv romanesc, consider ca n ar trebui sa mai joace nimeni bro pana la sfarsit de wipe, de ce sa vina la noi toti copiii si sa fie toxici? _IAlexandraI_ cel caruia i am facut reclamatie ieri mi a dat scam de 20 de euro, asta pt ca intelegea doar ce voia el :/ e prea enervant. am dovada si voi trimite sa si ia ban sa fiu impacat cu asta macar:)
    5.Subserver: GTA
    6.Alte precizari: Imi pare foarte rau ca am fost nevoit sa fac aceasta sugestie, imi cer scuze si prietenilor mei pt ca probabil imi vor da cu hate, macar eu stiu cine sunt ADEVARATII vinovati pentru aceasta cadere, pentru aceasta situatie in care e gta de foarte mult timp, wipe pe GTA s-a dat doar din vorbe, sunt vorbe inca din decembrie cred, ne aflam in mai, a trecut mai bine de un an de la ultimu wipe din aprilie 2022. Nu am ce altceva sa mai spun, stiti ca am dreptate, si cei care nu joaca gta vad gta o sectiune moarta fara playeri si chiar asa este. GTA nu mai are donatori, sau daca are sunt straini majoritatea... cerd ca doar 2 donatori romani mai intra ocazional aici pe langa mine, repet, sugestia mea este ca GTA sa fie inchis cat mai repede pana cand cineva se va decide serios sa dea wipe, doresc sa fie inchisa deoarece este o sectiune cu adevarat STRICATA, toxica si nu mai poate fi ea resuscitata de niciun event de niciun staff care sa vina sa rezolve bugurile, e prea tarziu ca cineva sa se ocupe de chat de banuri pt scam, e prea tarziu pentru tot, de mult timp este prea tarziu, dar am tot sperat na, ca orice om, orice om cu sentimente, dar din moment ce am vazut un fost staff vorbind intr un fel... urat legat de gta, zican-du-mi ca rade de orice cerere pe care o fac pentru gta, am ales sa fac aceasta sugestie tocmai ca sa vedem cat va rade de ex domnu xminigun cand va vedea gta inchis.

For1Ce

User
    Player
    Avand in vedere ca gta are mai putin de 15 - 20 playeri pe zi , si eu sunt de acord cu inchiderea sectiunii, + este insuportabil sa joci deoarece se trezesc niste plozi asiatici sa ruineze distractia si sectiunea , spamand cu "L, ez, l2p"
    Iar daca omori plodu dupaia iti cere iteme , iti da teapa, se flexeaza si iti vine sa te pisi pe ea sectiune si pe toata munca celor care au contribuit in aceasta sectiune.