• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie Sectiune Noua OneBlock

Status
    Not open for further replies.

xByakuyaE60

User
    Player
    * Nick-ul tău: ROxByakuyaE60

* Propunere:  O noua sectiune gen Skyblock, numita OneBlock.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Sunt sigur ca multi playeri vor vrea sa joace pe aceasta sectiune deoarece v-a fi unica in Romania.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Aceasta sectiune o sa aduca mai multi playeri server-ului, si tot odata, v-a creste activitatea pe care o au playerii pe sectiuni.

* Subserver: OneBlock.

* Alte precizări:  *Scurta descriere:

RO* OneBlock este o hartă Minecraft de supraviețuire, unde sunteți blocați în gol pe partea de sus a unui singur bloc. Puteti mina acest block de cate ori doriti si el se poate transforma in orice block din joc. Oare poti supravietuii ?

EN* OneBlock is a Survival Minecraft map, where you are stranded in the void on top of a single block. But there is a twist: you can mine the block as much as you want. Can you survive?

Multumesc pentru atentia acordata. Salut !

AdyMN

User
    Player
    Salut

Ideea ta este una foarte bună, ea va aduce mulți jucători noi care vor vrea să încerce acest minigame nou

:pro:

Gabrihell_Jf

User
    Player
    Salut,

Ideea ta este una foarte buna, cred ca aceast fel de game mode ar aduce jucatori noi pe server si ar pastra jucatorii pe server:

De la  mine ai :pro:  :

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Dupa parerea mea, sunt destule sectiuni de tip Survival/SkyBlock, nu cred ca adaugarea unei alte sectiuni va creste numarul de jucatori, eu iti voi da :contra: .

xDarkee7

User
    Player
    Eu consider ca aceasta propunere este una foarte buna,am vazut ca in alte tari prinde foarte bine si cred ca ar functiona si in Romania.  :pro:

StefiMwR

User
    Player
    Salut , ideea ta este un buna ! Prin aceasta   “Noua secțiune” server ul  poate avea noi jucatori ! De la mine ai :pro:

ZzgamingRoSW

User
    Player
    Salut, stiu acest minigame si chiar este interesant si destul de distractiv deoarece nu stii ce block iti poate pica, plus ca ar fi ceva nou, de la mine ai :pro:

Fadded.

User
    Player
    Salut, propunerea ta imi place, chiar este interesanta.

De la mine ai :pro:  

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Ar fi similar cu SkyBlock, am vazut asta pe multe servere si este jucat, ar putea fi de versiunea 1.15
    De la mine :pro:

Apocalypse53

User
    Player
    Salut!

Tocmai ieri imi luasem mod de oneblock si ma apucasem si as dorii sa joc cu mai multe persoane.

:pro: .

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta este interesanta si utila si cred ca ar aduce un bonus serverului.

Acestea fiind spuse , vote-ul meu este,

:pro: .

fr1su

Banned
    Hammered
    Salut,

Mi se pare interesanta sectiunea, sunt sigur ca o sa fie foarte jucată daca de va adauga.

votul meu este :pro:

Alex.889

User
    Player
    Salut! Cred ca sectiunea asta o sa fie destul de po*Cenzurat*ta. Este o sectiune joua si interesanta cine  nu ar vrea sa se joace pe ea?

NonsenseLady

User
    Player
    Hello !

Mi se pare foarte interesanta propunerea ta ! Ar aduce contributii majore in dezvoltarea altor sectiuni si gameplay-uri pe Gamter.

Status
    Not open for further replies.