• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie SkyBlock AIR 1.8

Status
    Not open for further replies.

WiNtTeR

User
    Player
    Nick-ul tău: WiNtTeR

* Propunere: Propun sa se mareasca limita hopperelor de pe insula la /is upgrade

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Consider ca propunerea mea ar ajuta in spre bine comunitatea.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cred ca aceasta propunere ar fi utila deoarece daca ai cateva smeltere automate, plus o fabrica de cactus, generator de cobble, mob grinder ai putea face bani mai repede si ar creste economia serverului

* Subserver: SkyBlock AIR 1.8

* Alte precizări: Nu

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Desi nu prea joc asa mult SkyBlock, am observat ca este cam greu sa te incadrezi in acel numar limitat de hoppere pe insula. Daca ai putea sa maresti aceasta limita, te-ar ajuta mult mai mult. Cum ai zis si tu, poate creste economia sectiunii. De asemenea, daca ai multe spawnere si ferme nu prea ai cum sa le automatizezi fara acel item important. 

In concluzie, votul meu este :pro: .

Neltro

User
    Player
    Salut WiNtTeR,

mă confrunt și eu cu această problemă încă de când am început să joc SkyBlock, mereu nu mi-au ajuns hoppere ca să realizez ferma sau sistemul de sortare automat pe care îl doream. Cred că propunerea ta ar fi foarte folositoare mai ales dacă s-ar pune fiind un upgrade al insulei, și ar fi încă o îmbunătățire a secțiunilor de SkyBlock.

De la mine ai  :pro:

aștept cu nerăbdare un astfel de upgrade al insulei !

Succes !!!

Pk2k20

User
    Player
    Saluut.Personal mi se pare ca aceea limita de hoppare a fost pusa cu un motiv,plus ca tu poti pune 16 hoppare si in nether,avand in total 32 de hoppare pe is ceea ce e mult .De la mine ai :contra:  O zi buna:D

Skynudel.

User
    Player
    Salut, Limita de hoppere este pusa intentionat atat de mica deoarece avem ChunkHopper. Asa cum a precizat si Alex, Daca doriti limita de hoppere mai mare, va scade rata de dropuri pe chunck. Asta ar insemna ca ar fi un lucru mai rau, mai ales in cazul celor cu ferme de cactusi sau minereuri luate cu fortune. Deci, ca atare votul meu este clar  :contra:

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.