• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie Skyblock

UltimulTortionar

User
    Player
    * Nick-ul tău: UltimulTortionar

* Propunere: sunt 5 sectiuni diferite de skyblock, ce au putin jucatori.Tendinta de a te apuca de o sectiune scade, din momentul in care vezi numarul jucatorilor.Multe sectiuni nu au primit demult update precum OneBlock caruia nu i s-a dat wipe de la deschidere.Propunerea mea este sa se faca 2 sectiuni de Skyblock, una fiind Skyblock 1.17.1 iar cealalta OneBlock, excluzandu-le pe celalalte din pricina jucatorilor scazuti.Ce-i drept am observat ca unora le place pvp-ul de pe skyblock 1.8, asa ca la cererea jucatorilor s-ar putea adauga un plugin de pvp 1.8 pe sectiunea de skyblock 1.17.Ca noutati, se pot adauga concursuri de /is top cu premii pe site, putina concurenta nu strica. (La concursurile cu topuri de activitate se poate sta afk, la cele cu insulele cele mai estetice se poate folosi litematica, respectiv schematica, asa ca cele cu /is top ar fi mai ideale).Un alt update interesant ar fi unul de diversificare, ce consta in metodele de a face bani sa fie schimbate.La moment sunt destul de putine, ar fi interesant sa poti face bani si din alte lucruri precum morcovii,nether wartul,cartofii,fermele de lana,etc.Sistemul de mobcoins ar putea fi actualizat, mobcoinsii facandu-se doar omoarand mobii (sa fie scosi de pe shop) si sa se poata cumpara cu ei, lucruri decente, respectiv nu prea op.Spre exemplu pickaxe eff 6, sabie sh 6 si asa mai departe.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Intr-o crestere a jucatorilor pe sectiunile de tip Gamemods.Am observat ca din cei 2000 de jucatori activi zilnic, foarte putini se gasesc pe sectiuni precum Prison, Skyblock, Survival si altele care sa nu aiba legatura directa cu pvp-ul.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca ar populariza Skyblock-ul, respectiv Oneblock-ul.

* Subserver: Skyblock, Oneblock

* Alte precizări: Scuzati-ma in cazul greselilor gramaticale, e destul de tarziu.

Majestikaa

我是人马(馬)座的
    Player
    Eu sunt de parere ca SkyBlock Nova,Spring si Air ar trebuii unite.Sunt 100 de playeri impartiti pe 3 sectiuni aproximativ identice.Consider ca la urmatorul wipe ar fii cel mai ideal contopirea lor, cat despre ce versiune sa ramana , eu personal prefer 1.8 pentru PvP , cum ai mentionat si tu mai sus, insa nu pot spune ca 1.8 ar fii cea mai potrivita versiune. SkyBlock , din puctul meu de vedere este mai mult despre supravietuire si construit,deci s-ar potrivii versiunea 1.17,desii multi playeri vor fii "suparati" din cauza lipsei PvP-ului(nu stiu de niciun plugin de PvP, insa daca se poate face ar fii extraordinar).Cat despre farmatul fermelor de morcovi, nether wart etc. iar inca o idee buna impreuna cu cea a sistemului de mobcoins(habar n-am ce e asta dar ce ai spus tu mai sus chiar suna bine). Acid Island si OneBlock sunt 2 moduri de SkyBlock unice, care dupa mine isi merita propria lor sectiune.Prin urmare sunt PRO sugestiei tale , si imi doresc ca in viitorul apropiat sa se puna in aplicare. Succes <3

MrPies1

User
    Player
    Salut, sincer eu sunt de parere ca sectiunile de skyblock nu ar trebui sa fie unite, unora le plac skyblock pe o versiune altora pe alta versiune. Asa o sa fie doar pierdere de jucatori daca se vor unii sectiunile.
    De la mine ai CONTRA.