• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie SkyWars

Status
    Not open for further replies.

Master.

🔥 BedWars 🔥
    Player
    * Nick-ul tău: The_Master_YTB

* Propunere: Dupa ce faci un kill sa primesti 4 secunde strength

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine deoarece ar fi o competitie mai mare pentru kill-uri

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Dupa ce te bati cu cineva si ramai low, vine altul la clean up si mori, asa daca primesti strength lumea nu o sa mai vina la clean up si o sa ai mai multe sanse sa castigi

* Subserver: Global

* Alte precizări:  Urasc cand cineva vine la clean up si nu pot sa i fac nimic pentru ca el are full viata si eu 3 inimi

AdmiralPanch

User
    Player
    Salut The_Master_YTB,

Avand in vedere propunerea ta consider ca este o idee interesanta, dar acesta este si scupul jocului, uneori castigi , uneori pierzi. Din punctul meu de vedere ar fi okey sa fie lasat asa cum este Sky Wars ul , fara a adauga strength dupa ce omori pe cineva. Se intampla, uneori mori tu de la clean up, alteori omori tu la clean up. Prin urmare, de la mine ai:

:contra:

Boog

User
    Player
    Bună The_Master_YTB!

Ideea ta este interesantă, însă ar strica distracția, cum a spus și colegul meu mai sus, uneori pierzi, iar uneori câștigi, nu poți câștiga mereu.

De la mine ai:  :contra:

EduardINFIN

User
    Player
    Salut The_Master_YTB, 

Ideea ta este interesanta, însă strengh-ul poate influenta pvp-ul tu având și un avantaj, mai ales dacă est bun la pvp, mai degrabă s-ar fi potrivit health-ul, dar tot nu prea ar fi ok, părerea mea e ca clean-up-ul face parte din pvp acesta poate fi o strategie foarte bună de a face kill-uri / win-uri. 

Asa ca și de la mine ai :contra:

DarkAshe

User
    Player
    Chair nu vad sensul, acele 4 secunde o sa treaca extrem de rapid. Si in plus, care sunt sansele sa vina unul peste tine dupa ce ai fost intro lupta? Destul de mici. De la mine ai :contra:

BeastFox

User
    Player
    Buna! Nu cred ca va ajuta cu nimic strength ul de dupa kill ! Mai bine bei o potiune de strength si pvp ul sa se pastreze la fel.Nu sunt de acord cu modificarile jocului. :contra:

Adelyynoo

User
    Player
    Buna , pe langa faptul ca ar deveni o lupta nedreapta, nu ar mai fi de folos potiunele  de strenght, intrucat ai avea acele bonusuri , parerea mea este ca e inutil sa fie implementat asa cv , de la mine ai  :contra:

Last edited by a moderator:

focfocfum

User
    Player
    Salut!

Nu sunt de acord deoarece propunerea ta ar strica distractia si ar da un avantaj nedrept.

:contra:  

Bupi_

Un om care nu muncește, nu știe să prețuiască munc
    Player
    Propunerea dumneavoastra ar oferi un avantaj prea mare.

:respins:

:tc:

Status
    Not open for further replies.