• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie skywars

Status
    Not open for further replies.

Pk2k20

User
    Player
    Nick-ul tău: Pk2k20

* Propunere: Un mod de aranjare a a kiturile,cage-urile si trails-urile ,dupa placul playerului.Personal pot spune ca inventarul meu este dezordonat,si de fiecre data cand aleg un kit trb sa stau sa il caut manual.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :nu ar influenta puternic modul in care playeri joaca skywars,doar e un detaliu mic ce presupun ca enerveaza pe multi

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Deoarece atuncea cand esti ordonat,mintea iti este mai libera si te poti juca mai linistit.

* Subserver: Skywars

* Alte precizări: -

LD007

Lupisor
    Player
    Salut!

Cred ca e o idee buna sa poti sa-ti aranjezi kiturile, cageurile si trailsurile dinainte deoarece ar fi mult mai pracic si ar economisi ceva timp. Mie personal imi place ordinea si pot juca mult mai bine. Pierd destul de mut timp sa-mi aranjez inventarul pentru a putea juca eficient, ceea ce uneori nu este un lucru bun. Un jucator mai rapid ca mine imi poate da rush si sa ma bata inainte ca eu sa fac ceva.

:pro:

_HorusX

User
    Player
    Sugestia ta ar fi utile chiar cate odata inventarul este dezordonat si ar fi bine sa le faci tu un model de ordine cum sa stea fiecare item cum e la Practice PvP de la mine ai :pro:  #RE

Alex.889

User
    Player
    Cred ca ar fi o ide buna sa poti s iti aranjezi cum vrei tu itemele din meci.

iSpuddie305

User
    Player
    Salut , sugestia ta este una buna deoarece iti aranjezi invenatrul mult mai rapid si mai ordonat. De la mine ai :pro:

Boog

User
    Player
    Buna!

Apreciez efortul depus in scrierea acestei sugestii, dupa parerea mea, ar ajuta enorm de mult, mai ales daca ai o gramadata de kit-uri/trails/cages, eu una am doar un kit, pe mine nu m-ar afecta cu nimic, insa pe cei care au toate chestiile de shop, da.

De la mine ai:

NuSuntScrime

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta este una foarte buna pentru ca poate ajuta playeri sa aiba un gameplay mai usor  cand isi  pot aranja inventar ul mai usor!

De la mine ai :pro: .
    Cu stima Razvan!

MrPies1

User
    Player
    Salut,

Dupa cele citite mai sus, propunerea ta este una eficienta si ar fi si destul de usor de adaugat. Playeri ar putea pune kiturile si traills la preferate  sa fie cu steluta sau ceva de genul.
    Nu se vor mai starui asa mult sa caute kitul respectiv. Ar fi un mod mai usor si mai rapid de alegerea kiturilor.

Dupa cele mentionate mai sus de la mine ai :pro:

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Cred ca propunerea ta este una buna. Aranjarea dupa bunul plac al kiturilor, cageurilor si trailsurilor ar ajuta jucatorul si ar fi mult mai usor pentru ei.

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

Este remarcant ca ai vrut sa pui accent pe acest mic detaliu,care ma deranjeaza si pe mine personal. Ar putea ajuta si invata jucatorul cum sa se organizeze mai bine.

Status
    Not open for further replies.