• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie Survival Explorer

Status
    Not open for further replies.

MariusGM

User
    Player
    * Nick-ul tău: MariusGM

* Propunere:

-Omoratul animalelor din protectii sa fie imposibil daca nu ai /ps allow.

-Regulamentul chat-ului sa nu mai fie asa strict, de exemplu sa avem voie sa vorbim mai mult offtopic. Bineinteles, fara spam

-Spawnarea Mobilor sa fie mai redusa. Noaptea nu pot lucra la proiecte din cauza mobilor, dar mai ales a fantomelor

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cu siguranta, in bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :

1. Multe persoane se plang de regulile chat-ului.

2. Majoritatea Serverului doreste reducerea mobilor

* Subserver: Survival Explorer

* Alte precizări:  Multumesc Anticipat.

Albeerrttt

User
    Player
    Salut, nu sunt de acord cu propunerile tale. Este Survival, animalele pot fi protejate in multe moduri si nu vor fi omorate, nu mi se pare necesară adăugarea acestui plugin. 

Legat de off-topic, este permis în limita bunului simt, dar deja exista /msg, unde poti sa vorbesti cu acea persoana orice vrei tu.

Fantomele sunt din versiunea Minecraft-ului, iar mobii nu se vor mai spawna in numar atât de mare dacă pui câteva torte. Poti astepta într-un loc în care să fi in siguranta, fără să te atace mobii, pana se face zi.

:contra:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,nu sunt de acord cu această propunere,deoarece,stafful nu răspunde de itemele pierdute sau de animalele omorate,este datoria ta ca player sa iti protejezi animalele.A mai fost făcută o sugestie asemănătoare,aceasta fiind respinsă.Regulamentul a fost modificat recent,si e mult mai ok acum,părerea mea.Spawn rateul mobilor este ok,si poti folosi surse de lumina pentru a preveni spawnarea acestora. Din partea mea ai :contra: .Succes si o zi faina in continuare ❤️❤️

Last edited by a moderator:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Am citit propunerea ta. Am sa incep cu prima propozitie, cea legata de animale: Fiind pe survival, este mult mai simplu sa aperi animalele de ceilalti jucatori de exemplu, poti contrui un mic gard in jurul lor de exemplu.

Trecand la a doua propunere, nu cred ca e ok sa vorbesti lucruri nelegate de Minecraft pe chat-ul global. Poate sa il ingreuneze foarte mult, creand spam si greu de citit. Regulamentul a fost modificat, si scris foarte clar, dupa parerea mea este mai bine acum.

La cea de-a treia propunere, nu este mare lucru de zis. Eu evitam mobii in Overworld pe timp de noapte cu torte, sau alte block-uri ce creaza lumina in jurul sau. In Nether insa, trebuie sa recunosc ca este destul de greu sa te feresti de Ghosts, insa, nimic nu este simplu pe lume =D.

Cu parere de rau eu iti voi da :contra: .

Multa bafta!

BeastFox

User
    Player
    Buna! Animalele sunt comune pe server.Sectiunea Survival iti spune ca trebuie sa supravetuiesti.Daca fiecare ar fi cu animalele lui,cum poti sa mai traiesti? De la mine ai :contra: .

Status
    Not open for further replies.