• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected sugestie survival

Status
    Not open for further replies.

xxOTRAVELUxx

User
    Player
    * Nick-ul tău: xxOTRAVAxx

* Propunere: pentru amenintarile de genul "daca nu imi dai bani iti omor animalele" sa se sanctioneze cu ban 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : ar reduce certurile, parerea mea

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : ar produce mai putine pagube playerii stiind ce se va intampla

* Subserver: survival

* Alte precizări:  daca vreti sa raspundeti cu "nu este problema staffului de pagubele aduse animalelor, caselor, etc." va rog sa nu mai raspundeti.

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Desi nu joc pe survival explorer, imi pot da seama ca exista certuri pe chat din varii motive. Cred ca ar fi o idee buna sa se santioneze astfel de amenintari, pentru ca unii jucatori mai creduli sau incepatori pot fi impisi sa renunte la a se mai juca pentru ca acestia cred ca daca nu se supun unor oameni mai "puternici", vor avea animalele omorate. Toti ar trebui sa se joace in felul lor si sa nu stea cu grija ca poate candva cineva va veni si va ramane fara animale.

In concluzie, votul meu este :pro:

XxPelurixX

User
    Player
    Salut!

Este o idee buna desii mi se pare ca exista un plugin sau ceva de genu care nu mai poti omori animalele din protectia cuiva oricum este o idee buna va fii ceva bataie de cap ca va trebuie filmata faza dar e ok de la mine ai un 

:pro:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, nu mi se pare o idee bună deoarece:

Este o sectiune de Survival , nu una de Creative. Au mai fost în trecut propuneri asemănătoare. Sruvival=Supraviețuire. Un jucător pe Survival Supravietuieste cum poate, adică are grijă singur de itemele si de resursele sale.

Dacă s-ar adăuga această regulă sectiunea nu ar mai fi una de Survival. În plus, poti sa iti ascunzi animalele în pământ foarte usor/le faci o casa mica unde nu poate intra nimeni si nu vor fi omorate. 

De asemenea,

Stafful nu răspunde de itemele/resursele pierdute, jucătorii trebuie să își protejeze singuri itemele. :contra:

* Alte precizări:  daca vreti sa raspundeti cu "nu este problema staffului de pagubele aduse animalelor, caselor, etc." va rog sa nu mai raspundeti.

xyzz

User
    Player
    :contra:
    Este sectiune de survival...adica trebuie sa ai grija singur de animalele/itemele/baza ta.
    Survival = supravietuire.

Drak0n_776

User
    Player
    Salut,

Nu sunt de acord cu aceasta propunere, deoarece Survival = Supravetuire Dupa parerea mea trebuie sa ai grija de Tine/Animalele tale! 

Si Stafful nu raspunde de Animale/Iteme pierdute!

Votul meu pentru tine este  :contra:

Zi faină!

mini.

god gaymer
    Player
    Incetati sa mai veniti toti cu ideea lui Thyme , ma refer cel mai mult la "Survival=Supravietuire".

Ideea acestei propuneri este sa nu se mai certe jucatorii, nu sa nu se mai sanctioneze uciderea animalelor. Inteleg, noi suntem responsabili de noi, nu ne poate ajuta nimeni sa ne recuperam itemele/diverse, decat prin cazul unui bug, dar sa ameninti ca sa te enervezi cu jucatorii aiurea? Nah-ah, nu-mi permit santajurile de genul acesta.
    Eu zic ca e in regula, daca se acorda macar mute si nu ban pentru aceste feluri de amenintari. Exista si /ignore, stiu asta, dar sa se aplice la cei care ameninta toata sectiunea ca le face ceva si nu ma refer in gluma.

Votul meu este :pro: . Macar sa mai eliminam din cearta

Andreea256se

User
    Player
    Este o propunere buna , astfel ar reduce certurile dintre jucatori  si sunt destul de enervante astfel de amenintari de la mine ai

:pro:

Singurul minus ar fi ca survival=supravietuire si ar trebui sa iti protejezi animalele , dar este o propunere buna .

I_am_WizKid

User
    Player
    Salut.

In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra.

In al doilea rand, sugestia ta o sa fie luata in considerare.

Topic Closed.

Status
    Not open for further replies.