• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie The Pit

Status
    Not open for further replies.

MariusHex

User
    Player
    Numele meu : MariusHex

Propunere : La evenimentul " Envoy " sa se spawneze crates la fel ca numarul de players on nu cum este acum doar la minim 15 players on sa se spawneze 15 chest indiferent de numarul playerilor on

Cum crezi ca ar influnta propunerea ta aceasta comunitate : Chiar daca ar fi o singura persoana on nu ar putea sa devina prea OP de la crates si nici nu ar primi nimic , iar la momentele de tip  "14 players on iar  envoy fail " nu va mai fi la fel de frustrant

De ce crezi ca aceasta ar fi utila pentru aceasta comunitate : Playeri care joaca in timpul in care mai nimeni nu e on nu vor putea ajunge OP iar evenimentul ar fi mai ok pentru toata lumea fara fazele de tip 14 players on , iar evenimentul nu se va mai face

Subserver : The Pit

Alte precizari : ---

MariusHex

User
    Player
    20 players on minimul mai nou adica se vor face 2-3 evenimente pe zi dupa acest minim *

LD007

Lupisor
    Player
    Salut!

Cred ca idee ta este una buna ce ar ajuta cat de cat. Este destul de frustrant si enervant sa fi online la o ora mai tarzie impreuna cu alti jucatori si vezi pe chat ca va incepe un eveniment de tip Envoy. Iar pentru ca nu te uiti sa vezi cati sunteti on nu iti dai seama ca este un numar prea mic iar eventul nu va mai avea loc asa ca ramai pe server, iar cand iti dai seama este deja prea tarziu. Cum ai zis si tu, daca esti singur pe o sectiun chest-ul sa nu fie foarte op.

In concluzie, eu iti voi da :pro:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta mi se pare interesanta si cred ca ar imbunatati sectiunea The Pit prin simplul fapt ca playerii ar putea primii mereu ceva bonus si nu ar trebuie sa astepte pentru a fi 15 on.

Acestea fiind spuse , vote-ul meu este ,

:pro: .

Last edited by a moderator:

DenisZZaa

User
    Player
    Propunere: Când reparații armurile sa nu mai coste 1,000$ pe o bucata macar 500 pentru ca 1,000$ este prea mult

iSpuddie305

User
    Player
    Salut, propunerea ta mi se pare interesanta si cred ca ar imbunatati sectiunea The Pit prim faptul ca playerii nu vor mai fi atat de op. De la mine ai :pro:

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

Consider ca propunerea ta ar ajuta la imbunatatirea sectiunii "The Pit" deoarece ar atrage mai multi jucatori si i-ar scuti de niste timp in care ar fi trebuit sa astepte ca sa fie 15 jucatori on.

:pro:

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut, 

Imposibil de implementat.

T/C

Status
    Not open for further replies.