• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie The Pit

Status
    Not open for further replies.

MariusHex

User
    Player
    Numele meu : MarisuHex

Propunere : Sa se recompenseze primele 3 locuri din top cu macar niste gold 1-20k gold , 2-10k gold , 3-5k gold sau niste iteme care sa merite sa ajungi locul 1/2/3

Cum crezi ca ar influenta propunerea ta aceasta comunitate ; Eu cred ca propunerea mea ar influenta prin mai mult timp jucat de playeri si mai multa activitate 

De ce crezi ca aceasta propunere ar fi utila pentru comunitate : ar fii comunitatea mai activa 

Subserver : The Pit

Alte precizarii : ---

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Dupa parerea mea, aceasta idee ar influenta mai mult jucatorii si i-ar face sa fie mai activi pentru a primii anumite premii. 

Eu iti voi da :pro:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Parerea ta mi se pare foarte buna si cred ca ar influenta playerii sa joace mai mult si sa fie mai activi.

Acestea fiind spuse , vote-ul meu este ,

:pro: .

_I_xMxMx_I_

User
    Player
    Salut ! Pararea ta mi se pare interesanta , va ambitiona multi playeri sa lupte pentru gold . :pro:

NonsenseLady

User
    Player
    Buna !

Opinia ta este foarte interesanta, din punctul meu de vedere. Ar stimula cat mai multi jucatori sa se joace cat mai mult pe sectiune.

:pro:

Status
    Not open for further replies.