• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie The Pit

Status
    Not open for further replies.

MariusHex

User
    Player
    Numele meu : MariusHex

Propunerea : Sa se adauge inapoi semnele de repair all 

Cum crezi ca ar influenta propunerea ta aceasta comunitate : Eu cred ca propunerea mea ar ajuta aceasta comunitate prin simplul fapt ca daca tu ai mai multe iteme stricate poti sa le repari pe toate la un pret mai mic decat daca le-ai fi reparat pe rand adica cu o cantitate vine si un discount

De ce crezi ca aceasta propunere ar fi utila pentru aceasta comunitate : Astfel jucatorii ar putea strange mai multe iteme si sa le repare o data pe toate pentru a nu pierde atat de mult gold , precum e la anvil ( 700 gold un item cu durabilitatea mica )

Subserver : The Pit

Alte precizari : ---

Kasiey

VIP
    VIP
    imi place propunerarea ta chiar si eu as vrea sa se bage si repair all si anvilurile sa se lase amn2 sa fie de la mine ai  :pro:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta este foarte buna deoarece ,asa nu ar trebui sa mai stai sa dai repair la fiecare item.

Acestea fiind spuse , vote-ul meu este , 

:pro: .

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Dupa parerea mea, un sign cu repair all ar fi mult mai bun decat anviluri, deoarece acestea se sparg. In plus, este destul de plictisitor sa repari totul pe rand.

:pro:

NonsenseLady

User
    Player
    Buna !

Propunerea ta este foarte buna ! Nu ar mai trebui sa dam repair de fiecare data la un item.

:pro:

Status
    Not open for further replies.