• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie war

valick

User
    Player
    * Nick-ul tău: kiril

* Propunere: am avut o idee cel care da waru uhc sg etc sa primeasca automat acces la start m-am gandit si eu cred ca e mai bine si pentru staff deoarece aceste waru ri se pot da tarziu. Si sa nu deranjam staffu.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :eu cred ca propunerea mea va influenta intr-un mod bun serverul", sau ceva de genul

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : aceasta propunere va fi utila deoarece stafful nu o sa mai fie deranjat atat de des si o sa mearga treburile mult mai usor.

* Subserver: toate war-urile

* Alte precizări:

mini.

god gaymer
    Player
    Salut,

Ideea in sine este buna, pentru ca nu va pierdeti timp sa va jucati si s-ar rezolva mai eficient, insa nu ar putea fi aplicata din diverse motive din perspectiva mea :
    1. Nu toate warurile au start automat, trebuie sa vina jucatorii neaparat.
    2. Ar fi complicat la unele sisteme sa primesti acces temporar la war-ul respectiv, cumparat de tine, nici nu cred ca ai putea.
    3. Cine stie ce intentioneaza cel care cumpara war; poate da start din prima pentru beneficiul sau.

De aceea, trebuie sa ne gandim unde e limita, ca in cazul meu cand am luat un war la 12 noaptea si n-au intrat destui, sau cand se face war in timpul saptamanii de scoala.

Din aceste motive, voi spune CONTRA.