• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestii G.T.A

Status
    Not open for further replies.

Camerax2018

User
    Player
    *Nick-ul tău: dietdrcriggs
    *Propunere: 1. adăugarea culorilor vechi la arme 2. Adăugarea anvilului vechi.
    *Cum crezi că ar influența propunerea acestei comunități?: Ambele în bine! Playerii ar fi foarte fericiți să vadă armele cum erau înainte, armele de tier 5 arătau mult mai frumos pe mov, fara l îngroșat, la fel și cele de tier 3, pe verde... Mult mai frumos arătau... Aici sa se vina cu opinii 😅, de asemenea daca sugestia va fi aplicata, sa faceti armele fara scris ingroșat... Scris normal + Olympia și armele de tier 5 ar arata bine și cu un roșu închis:)). 2. Pe GTA anvilul este altfel fata de cum e pe restul seciunilor, o armura se repara cu xp + bani... Este un plugin mai special de anvil, care a fost adăugat wipe ul trecut, sezonul 10 când armura donator era încă cu keep, a fost adăugată mulți jucători obișnuiau să repare armura donator la anvil, voi dispărând keep ul, dropandu-se, dar cum armura donator pe GTA nu mai are keep, anvilul acesta poate fi scos și merge înlocuit cu anvilul clasic.
    *de ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate?: Repet ca și în sugestia precedentă... GTA ul are nevoie de schimbări, schimbări care sunt pe placul playerului nu doar al personalului lor... Spre exemplu... Nimeni nu ne întrebase ce părere am avea despre un oarecare anvil nou... Nimeni nu nu a întrebat dacă am vrea o culoare nouă la arme ... (Pt că nimeni nu sa plâns).. nimeni nu nu a întrebat dacă vrem Nerf. . la minigun (pt că nimeni nu se plângea... Zicând de jucători).
    *Subserver: GTA
    *Alte precizări: am încredere în staffi că nu vor abandona o secțiune așa frumoasa.

mini.

god gaymer
    Player
    Salut, o sa-ti spun ce parere am eu despre sugestiile tale.

Despre propunerea cu armele colorate in stilul vechi :
    Fiecare are preferintele sale si inteleg, pentru ca am preferintele mele, insa culoarea armelor este decenta. Inteleg ca multi apreciaza culoarea armelor intr-un mod old-fashioned, dar si asa este la fel de bine. Descriu armele, arata tierele si consider ca le evidentiaza de celelalte arme.
    Aici as da CONTRA, din moment ce nu am vazut plangeri si cred ca a fost o umplutura pentru aceasta propunere.

Despre propunerea cu anvilul vechi (standard) :
    Pe de o parte inteleg ca nu isi mai gaseste rostul, ca vreti sa va combinati sabiile si armurile s.a.m.d, ca nu se dropeaza armura, sa va fie mai usor la pvp. Scopul pentru care se iau decizii aspre e pentru a evita genul asta de probleme. Daca cineva creeaza problema si e primul, se adauga o alternativa fara a intreba jucatorii, ca e clar ca o sa faca si ei la fel; doar e abuz.
    In legatura cu pvp-ul, singurul dezavantaj e pentru jucatorii care nu au niciun rank, ceilalti vor doar sa-si obtina itemele mult mai usor si eficient.
    In legatura cu farming-ul, multi jucatori (da, si donatori) ar juca cu cheat, insa nu e problema. Pana la urma, e treaba lor daca primesc ban permanent, doar la pvp ar fi mai dificil de observat.
    Aici votez PRO, din moment ce incurajez jucatorii noi (nu donatorii) sa se joace cat mai eficient, chiar daca unii jucatori mai vechi ii opresc sa avanseze.

flamingo

User
    Player
    Parerea mea este pro,deoarece armele vechi aratau mult mai bine inainte,si playerii vechi chiar le duc lipsa,cat despre anvil ul vechi,nu mi a placut niciodata asta,din moment ce avem comanda ./fix,deci,acm cum armurile donator nu mai au keep,eu as zice sa se bage anvil ul back inapoi.

ALIN007

User
    Player
    Salut Dietdrcriggs!

[1] - Chiar si daca tu esti "prictisit" de designul armelor de pe GTA incepand cu S10 (3ian -> 1august) si S11/S1 2.0 (1august - prezent) fata de asta &c&lOlympia arata mai un pic mai nou fata de &5Olympia + pe [/ah] nu se pot vinde arme/unelte redenumite [ /itemrename-ul nu are acces Immortalu' sa scrie cu &l ] asa posibil ajuta jucatoru' pr.ost informat sa-si poata da seama mai usor ce este un "scam" si un "real".

[2] - Intr-un intradevar acel plugin a fost adaugat pentru scoaterea utilitatii de a combina armuri donator in anvil - insa pe alte sectiuni exista ceva plugin [exemplu: survival explorer-u vechi care imi reamintesc prin 202(0/1) nu puteai combina armuri ca sa scotii timerul acel "timp"] - asta putea fii deja implementata sa zicem de mult - insa pluginul de repair [/fix] poate fii folosit advantajos contra:

- Armura
    - Unelte ( nu si diamond, de farmat ) [Unelte care costa sub 8k]
    - Alte chestii care pot fii facute de playeri (da pe intereseu lor)

Avantaje care anvilul vechi le produce:
    - Acces Enchantare cu EFF V fara a mai platii extra 150k

Dezavantaje cu anvil vechi:
    - Buguri stocare iteme undeva (fara reset +convertire armura in non donator [p4 u3] in sezonu' urmator) -> bani murdari
    - Armura Mage (p3 u3 pp3) este mai buna decat standardu' P4 U3 - insa te acopera mai putin de drujba/awp/gauss intr-un adevar.
    - Armura donator cu 2 protectii minim cand o repari la anvil isi va pierde o protectie, deobicei Projectile Protection daca este sub mage, Si restu alte protectii la legendary+
    - Pentru unii, de exemplu care repara topoare cu EXP pretul va costa expodential cand repari des cu EXP (anvil vechi) exemplu -> (2lvl , 4 level, 8level, 12lvl, 16lvl, ... , 33lvl, TOO EXPENSIVE!) . Unii ar prefera sa dea 20k la enchant (insa daca incerci /fix e mai mult si ea teapa) - asta se poate aplica si cu armura de pe tine!

In concluzie:

[1] Aceasta idee este degeaba sugerata - votul meu este: CONTRA
    [2] Anvilul ar fii readaugat dar nu te ajuta extrem de mult - insa tot as prefera ideea de plugin "Repair Anvil" [/fix] in loc de un anvil classic - votul meu este: PRO

For1Ce

User
    Player
    Este o sugestie chiar foarte buna. cu comanda /fix iti trebuie xp si bani. Iti trebuie aproape 50k sa repari o armura nu mi se pare normal votul meu este: PRO
    Si in legatura cu armele colorate nu am nici o parere nu ma deranjeaza culorile si nu cred ca ii deranjeaza si pe altii

mini.

god gaymer
    Player
    Salut,

Vom vedea ce putem face cu propunerile si vor fi aplicate daca sunt bune, insa nu e garantat ca va fi in perioada aceasta.

TC

Status
    Not open for further replies.