• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestii GTA

Status
    Not open for further replies.

Camerax2018

User
    Player
    *Nick-ul tău: dietdrcriggs
    *propunere: 1. Schimbarea economiei pe GTA... Iar prin asta ma refer sa ieftiniti putin armele sa se faca pvp mai ca inainte, mai intens! Spre exemplu o oly pe /shop 75k nu 100k, drujba 50k și alte ieftiniri, cred că pot fi ieftiniri și mai mari. 2. Schimbarea scutului, pe GTA playerii abuzează de scut și schimbă fără niciun efort de pe arme pe scut, propun ca scutul să aibe efect doar pe click dreapta. 3. Schimbarea minigunului (buff) 4. Readaugarea papucilor sonici la gradele ace+ macar, un papuc sonic la 7 zile in kit. 5. Buff la p250, este o arma nefolosita de tier 4, ar trebui sa fie facuta mai ca inainte, macar -0.5 la armura p4 .
    * cum crezi că ar influența propunerea acestor comunități?: Pot spune la toate că nu mai în bine.. stand și analizând... GTA ul are nevoie de schimbare, aici fac apel la personalul mari.. care ar trebui să se gândească că de 1 an GTA na mai primit un wipe serios, dacă nu era 2.0 nu știm când ar mai fi fost wipe nu i așa domnii?:) 1. Pe GTA, un player la început de sezon, pus pe treabă etc farmeaza un inventar full la /warp mina, ieșind cu 75k, bani suficienti doar pentru o drujba... Și un inv full se face in 25 de minute cu eff 4! Ar trebui sa va ganditi la niste ieftiniri mari pentru arme... Sa se faca pvp mai intens cu arme op... Si aici fac referire la GTA ul vechi din 2018, iar de aici mai fac o sugestie, cand un player scrie un cuvânt pe chat spre ex "scrieți cuvântul calendar pe chat" și au timp cam 30 sec pt a scrie cuvântul... În prezent se primește doar 2.5k pt asta.. puteți baga pe post de premiu olympia/as50/drujba/scut arme esențiale pe GTA și bune care sunt folosite. 2. Schimbarea scutului este necesara... Playerii spameaza mult prea usor scutul schimband fara stres arme intre ele (si eu fac asta si mi se pare prea usor...), Ar trebui să îngreunați treaba, în real un jandarm tine scutul spre el, nu l tine doar in mana, deci poți face să meargă doar pe click dreapta. 3. Pe GTA nu mai există arme de combo, minigunul era foarte folosit înainte, iar acum este printre cele mai slabe... am citit combo ul vechi, care pasionează pe toți! Nu mai exista arme de combo pe GTA.. daca nu va fi minigunul macar sa adaugi una, minigunul inainte te prindea in aer, dar te puteai apara usor cu scutul, chiar se merita acest buff la minigun. 4. Readaugarea papucilor sonici ar fi o frumoasă... De 2-3 ani încoace vezi doar jetpack... Și jetpack... Care se buguieste in combat, multi playeri obișnuiesc să-l spameze pt a fugi sa reincarce / sa se ferească etc... Prea op + se blochează în pământ deseori, lumea ar fi fericita cu o schimbare, papucii sonici sunt utili, poți introduce două gloanțe pe el, cu reload în 5 secunde. 5. P250 este o arma foarte nefolosita... Tier 4... (Minigunul tier 3), 2 arme nefolosite.. au ambele nevoie de buff, p250 era o arma frumoasa in urma cu un an... A primit Nerf prea mare.. ca și minigunul devenind cele mai folosite arme de pe GTA alaturi de assault Gun (tier 4).
    * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate?: Playerii ar fi fericiți să vadă o schimbare mare pe GTA... Am făcut niște sugestii care țin de trecut pt că... 3 arme au fost stricate.. Și sunt cele mai nefolosite înainte de a vedea un adevărat kit.. acum vezi doar oly drujba awp ak47 jetpack... înainte de a vedea combinații, ar trebui să faci schimbări care țin de trecut... Sa faceți secțiunea cat mai atractivă , sa se bata lumea mai mult sa fie mai jucat gtau... Un starter face armura p4 foarte greu.. ganditi ca la p1 un oly voi da aproape 1 shot.. un oly 100k... Eu zic sa ieftiniti este păcat se timpul jucătorului.
    *Subserver: GTA
    *Alte precizări: chiar sper, domnii staffi, sa luați în seamă aceste sugestii... Sa dați importanță și acestei secțiuni in care sa nu uitam că s au donat cei mai mulți bani din istoria gamsterului, e timpul pentru schimbări... Dați importanță și acestei secțiuni nu doar celor de pvp, pentru că gamster din cate imi amintesc nu e mineman, nu e coldpvp sa fie doar pvp pe sabie și competitivitate... Pe GTA înveți cel mai bine sa joci in echipa... Sper sa va ocupați de secțiune, pt că staffi nu prea mai sunt... Nu o lăsați ca wipe îl trecut... Vreau sa va subliniez că pe GTA nu s au mai făcut schimbări serioase de pe data de 3 ianuarie 2021, când GTA ul s a schimbat...

For1Ce

User
    Player
    Sunt de acord cu ieftinirea armelor,Buff la minigun, readaugarea papucilor sonici Scutul este ok cum este si acum

mini.

god gaymer
    Player
    Salut,

Vom vedea ce putem face cu propunerile si vor fi aplicate daca sunt bune, insa nu e garantat ca va fi in perioada aceasta.

TC

Status
    Not open for further replies.