• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Accepted Sugestii oneblock wipe

Status
    Not open for further replies.

Andreiwxy16

User
    Player
    Nume: Andreiwxy16

Propunere: noi comunitatea de pe oneblock dorim un wipe mai rapid, undeva pe la finalul lui iunie

De ce crezi ca aceasta propunere ar fi utilă pentru comunitate: Propunerea ar fi utilă deoarece v-a aduce mulți plăceri vechi.Si va aduce venituri servarului. Va aduce mulți oameni deoarece școala se termină si vor putea juca cât de mult vor,așa dacă va fi prin august mult se vor lăsa din lipsa timpului ca vor înece studiile.

Gamemod/minigame:
    Oneblock

Alte precizări: în afară de propunerile de sus ar mai mărgea să fie băgate niște peturi noi de exemplu un pet care să de-a streght 3 pentru câteva secunde atunci când îl activezi

Patrick312

User
    Player
    Aceasta propunere mi se pare foarte buna deoarce v-a schimba destul de mult comunitatea si destul de multa lumea asteapta wipe ul deoarece a trecut destul de mult timp iar propunerea cu petul mi se pare destul de intresanta.

Gugul_2Reborn

User
    Player
    Propunerea lăsată de Andrewxy16 cred ca v a schimba comunitatea de pe oneblock foarte mult și doresc să se aprobe această propunere

KilkStrixPSM

User
    Player
    Număr: Andreiwxy16

Propunere: noi comunitate de pe oneblock dorim un wipe mai rapid, undeva pe finalul lui iunie

De ce crezi ca aceasta propunere ar fi utilă pentru comunitate: Propunerea ar fi utilă deoarece va aduce mulți plăceri vechi.Si va aduce veniturile servirii. Va aduce mulți oameni deoarece școala se termină și vor putea juca cât de mult vor, așa dacă va fi prin august mult se vor lăsa din lipsa timpului ca să înceapă studiile.

Mod de joc/minijoc:
    Un bloc

Alte precizări: în afară de propunerile de sus ar mai mărgea să fie băgate niște peturi noi de exemplu un pet care să de-a streght 3 pentru câteva secunde atunci când îl activezi.
    Îmi place cererea care a făcut-o Andrei mi se pare ca wipe ul trebuia dat mai devreme și ce a cu petul mi se pare o idee grozavă.

KTS_God

User
    Player

Propunere: noi comunitatea de pe oneblock dorim un wipe mai rapid, undeva pe la finalul lui iunie

De ce crezi ca aceasta propunere ar fi utilă pentru comunitate: Propunerea ar fi utilă deoarece v-a aduce mulți plăceri vechi.Si va aduce venituri servarului. Va aduce mulți oameni deoarece școala se termină si vor putea juca cât de mult vor,așa dacă va fi prin august mult se vor lăsa din lipsa timpului ca vor înece studiile.

Gamemod/minigame:
    Oneblock

Alte precizări: în afară de propunerile de sus ar mai mărgea să fie băgate niște peturi noi de exemplu un pet care să de-a streght 3 pentru câteva secunde atunci când îl activezi
    'servar' ok misto +rep

KTS_God

User
    Player
    btw scoate ti mace ul, nu e fun, face ti ca pe explorer cu world separat ca sa i bat pe nemernici astia

KakaBanda

User
    Player

Gamemod/minigame:
    Oneblock

O propunere superbă, cred ca ar ajuta un wipe server ul deoarece acum toti sunt stachati și celor noi le va fi greu sa ajunga la
    nivelul celor ce deja joaca de ceva timp + nu isi pot gasii o echipa deoarece banuiesc ca cei ce sunt stechati ezita sa faca team cu cei noi neavând iteme, experiență etc.

TheAshz

Administrator
    Staff member
    Administrator
    Salut,

Îți mulțumim pentru sugestie! Am notat-o și o vom lua în considerare pe măsură ce continuăm dezvoltarea serverului.

Toate cele bune,
    Echipa Gamster

Status
    Not open for further replies.