Salut!
1. Mi se pare o idee buna sa se bage acele 100 de Prestige-uri, iar la fiecare prestige nou sa primest 50 de tokens cum au mai spus si altii mai sus.
2. Sa se scoata minele acelea in care trebuie sa minezi pumkin(cu toporul) si cu lopata, dat fiind si faptul ca nu exista nicio lopata mai buna in afara de dropparty, nu sunt nici profitabile si majoritatea aleg sa nu mineze acolo.
3. Minele intre God si Error404/MissingNo sunt cam degeaba, adica mai bine minezi la God(unde obtii mult mai multi bani) decat sa minezi la una dintre minele dintre God si Error404, de exemplu cum ar fi Op-God.
4. Cred ca ar fi o idee ok poate sa se mareasca putin mina God, dat fiind faptul ca la ea mineaza cam cele mai multe persoane fiind una dintre cele mai profitabile mine si se intampla de multe ori sa fie sa fie minata toata si cu 2-3 min inainte de resetare si poate si mai repede.
5. Sa se puna un sistem automat de resetare la mina, adica ma refer cand o mina a fost minata toata sa nu mai trebuiasca sa astepti pana se scurge tot timerul ; si sa se reseteze la 10-20 de secunde dupa ce a fost minata toata.
6. Dupa ce reusesti sa ajungi la ultima mina (Ultimate) sa primesti un mic premiu, poate un item special sau nu stiu daca e posibil sa ai posibilitatea ca numele tau sa fie ca animatia care iti apare in stanga numelui atunci cand ai ajuns la Ultimate, da literele numelui sa se invarta pe rand astfel incat sa poti vedea numele respectivei persoane si poate nu doar pe chat sa fie asta ci deasupra caracterului tau(skinului) la nume, asa lumea ar recunoaste instant ca ai ajuns la mina Ultimate, ca totusi nu e chiar usor.
Poate chiar sa primesti 100 de tokens, nu stiu pe mine chiar m-ar bucura sa primesc.
Si cand ajungi la mina ultimate sa apara pe chat totul colorat si mare cu un text de genul: "Felicitari TheViper ai ajuns la mina Ultimate! Acum esti un miner adevarat si ai castigat respectul nostru!" Nu stiu, ceva simbolic diferit de textul care apare cand dai rankup la orice alta mina.
Spun asta pentru ca eu unul, sincer am ajuns la mina ExtazyDealer(pen-ultima mina) de vreo 2-3 saptamani si nu am de gand sa dau up la mina chiar daca am banii necesari pentru ca nu ii vad neaparat rostul, si am inteles de la ceilalti ca e un fel de aranjament acolo.
7. Cand dai prestige sa ti se stearga banii de la prestigeul dinainte ca asa minezi la ultima mina dinainte de mina de prestige si faci acolo o gramada de bani si dupa dai prestige in continuu fara sa mai minezi din nou la celelalte.
8. Pickaxe-ul, sabia, toporul si poate si armura de la /kit tools sa primeasca un mic improovement. Si asa se da odata la 3 zile, iar cei fara grad nu prea au ce sa faca la pvp daca ei au protectie 10 si tu vi cu sabie titan cu sh 30 le spargi foarte repede.
Si mereu sunt nevoiti sa mineze cu un pickaxe care e slab; stiu ca si eu eram nevoit sa minez cu el cand nu aveam grad si minam foarte greu.
9. La envoy event ca premiu la un crate titan sau dropparty sa se bage si un pickaxe mai bun pe care sa il poata folosi si cei fara grad.
Si armurile de la titan si lucky crates sa aiba si umbreaking nu doar protectie dat fiind faptul ca nu poti pune tu umbreaking mai mare pe ele decat 3 si asa sunt mai slabe chiar si decat armurile starter(/kit tools).
Sabiile de la titan si lucky crate eu le consider chiar foarte bune tinand cont ca sunt non donator.
10. Sa se refaca foate itemele care pot pica din crate-urile de la /warp crates pentru ca sunt efectiv degeaba. Adica la Vote si Dropparty crate poti castiga doar o armura de diamant neenchantata. Pai eu daca iau o sabie giant si ii dau 2-3 hituri si chiar daca acea persoana a mancat un mar op, deja am omorat-o. La rare si premium cratea iar armuri p3 respectiv p4, si dupa ce ca acele chei rare si premium keys sunt extrem de rare fiind date doar la evente primesti si o armura care e aproape de 3 ori mai slaba decat aia starter care are protectie 10.
Si pickaxe-urile pe care le poti primi de la aceste carte uri in special rare si premium sunt foarte foarte slabe. Restul itemelor de acolo mi se par tot asa foarte slabe, adica merele op mi le fac si eu gratis si imi fac cate 10 stack-uri in 3-4 minute.
Dupa parerea mea pentru mine tot ce se afla in aceste crate-uri sunt iteme foarte slabe. Bine spun asta din perspectiva mea de donator nu stiu daca cei non-donatori considera acest lucru, dar eu spun ca pentru faptul ca se primesc foarte rar rare si premium keys itemele sunt foarte slabe si la fel si unele iteme de la vote si dropparty crates.
11. Cat despre mapa de pvp, este frumoasa din punct de vedere estetic nu spun nu, dar nu prea sunt zone flat, adica libere unde sa te poti bate. De exemplu mapa veche de pvp avea o zona chiar foarte buna de pvp care ar putea fi luata ca exemplu. Unii spuneau ca acea mapa mai facea lag din cauza lavei de sub sticla.
Ce imi placea mult la mapa veche era fatul ca aveai o zona foarte mare unde sa poti face pvp si nu cu multe obstacole deci cred ca ar putea fi luata ca un bun exemplu. Si de la zona de dropdown puteai vedea cam toata mapa de pvp sa vezi daca e cineva ca sa cobori sau nu.
12. Sa se mareasca numarul de hoopere per chunck care pot fi puse de la 40 poate la 60-70 ca sa ne putem face si noi generatoare semi-automate mari si sa stam doar odata sa facem potiuni nu sa trebuiasca sa umplem de fiecare data cu potiuni cu apa si sa mutam cele deja facute din chest in chest noi pentru ca nu putem pune mai multe hoopere sa se duca automat potiunile din chest in chest.
Inainte de wipe-ul acesta nu era problema asta, adica puteai sa iti pui o multime de hoopere (cu chesturi) si era foarte bine.
Si panza ca sa poti crafta trapped chests si undite este cam rara daca poate fi adaugata la /shop.
13. Sa nu se bage acele carti si enchanturi DELOC! Mie unul nu-mi plac sub nicio forma si consider ca strica pvp-ul de tot! E bine asa cum e pana acum fara posibilitatea sa iti pui keep inventory pe iteme si tot felul de alte enchanturi!
Din cate am vazut nimanui nu-i plac enchanturile si ar fi bine sa nu fie bagate inapoi. Chiar si daca sunt facute mai slabe tot consider ca ar strica pvp-ul si ca nu ar trebui bagate sub nicio forma!
14. Sa se adaunge posibilitatea de a-ti cumpara copaci de pe shop si flori si oase pentru ingrasamant sa nu trebuiasca neaparat sa mergi la mina /warp free sa mergi sa cauti sa zicem biomul de jungla pentru a-ti lua de acolo copaci si sa stai sa te urci sa spargi frunzele ca poate iti pica.
15. Sa se adauge o optiune in care tu sa iti poti goli automat zona care se afla sub plotul tau sa nu trebuiasca sa stai sa minezi cu orele sa o golesti tu ca sa poti face ceva mai mare acolo de exemplu generatoarele.
16. Sa primesti ceva daca upgradezi /cell-ul pentru eu sincer nu vad neaparat rostul sa construiesti la ea.
Am intrat o data la inceput sa vad cum e si dupa aceea nu am mai jucat deloc pentru ca nu am avut nimic care sa ma atraga sa fac ceva la ea.