• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestii pentru Prison

Status
    Not open for further replies.

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut, 

Va rog sa postati in acest topic ce sugestii aveti pentru noul sezon de Prison. 

Nu trebuie neaparat sa respectati un model anume, ci doar sa ne sugerati ce ati vrea sa adaugam in urmatorul sezon si ce sa scoatem din actualul sezon.

Multumesc!

piscurus

User
    Player
    Salut , dupa parerea mea ar trebuii  sa fie schimbata mapa de la pvp deoarece majoritatea persoanelor vin cu jump boost si fug.

ItzSekFTW

User
    Player
    Ar fi frumos sa se adauge multe rankuri si cand ajungi la ultimul sa poti da prestige, asa cum a fost in primul sezon dar cu mai multe rankuri

Theuztu165

User
    Player
    Salut, 

Dupa ce ajungi la ultima mina(ultimate) sa poti da un rebirth, ci cu cate mai multe rebirth-uri ai,cu atata bani mai multi sa faci cand vinzi..P.S pentru asa ceva ar trebuie sa se scoata primele 5 prestigiuri de la inceput.

_Alya136

User
    Player
    In noul sezon asi sugera ca aceste custom enchants sa nu fie neaparat scoase ci sae faca mai slabe ca sa poti faci pvp fara sa mori instant. 

O mapa noua de pvp ar fi o idee buna deoarece multi rusesc sa fuga pe munti cand sunt pe cale sa moara. 

De asemenea asi dori si sa se adauge poate niste rankuri in plus, nu multe dar macar cateva. 

Ar fi bine si ca jucatorii fara grad de donator sa aiba cateva pick-uri mai bune din kit-uri dar acest kit il primesti cand ajungi la un rank anumit. 

Si ultima sugestie este sa se adauge un premiu daca ajungi la ultima mina deoarece multi spun ca minezi pe degeaba ca oricum nu primesti nimic. 

Cu acestea sper ca v-am ajutat macar cu cateva sugestii si abia astept urmatorul sezon cu noi update-uri. 

kirito990

VIP
    VIP
    Ar trebui adaugate/modificate : 1. Rewards pentru daily login (Acum este doar o bucata de lana in fiecare zi care nu foloseste la nimic) 

2. Mine de donator functionale, nu sunt bune de nimic si nu au fost bune nici in sezoanele trecuta

3. O lista cu enchanturile costom (/ce) si cu drop rate pentru fiecare (Am deschis mii de carti si tot nu a picat ce am vrut) 

4. WorldEdit limitat ca si pe skyblock ( cu preturi mari gen 1-10b pe comanda ca sa nu fie spamate) 

5. Pickaxe mai bun la drop party pentru ca si cei fara grad sa aiba o sansa

6. Posibilitatea de a mai adauga un multiply pe pickaxe ( sa fie foarte scump si sa aiba cerinte mari gen 100 voturi sau launcher hamster) 

7. Ar fi frumos sa vad un sistem gen battle pass in cod, pubg, si alte jocuri, in care sa fie un tier gratis si unu cu bani ( cat despre premii am ceva idei dar nu stau sa le enumar aici :p

Ar trebui scoase: 1. Sistemul de cell, oricum nu prea merge sa faci nivel si avem deja skyblock pe server iar materialele sunt practic infinite dupa ce cresti Putin in rank deci fermele sunt useless

2. Semnul de XP de la mina Master, de la care poti cumpara XP iar cu acesta sa cumperi carti, mai bine sa cumperi carti direct cu bani ( Sa nu fie preturi mici desigur)  

3. Minele intre god si error sincer nu au nici o folosinta, majoritatea cer sa folosesti o lopata (lopata op este doar la drop party iar aceasta nu are fortune deci nu poate fi folosita) scriu astea aici pentru ca nu isi au rostul dar pot fi si modificate

4. Pumpkin de la minele unde ti se cere sa minezi asa ceva, playeri aleg sa nu mai joace sau sa cerseasca bani decat sa mineze acolo, exact ca si in problema de mai sus

Yuuji_san

User
    Player
    Prea putine prestige-uri.

Cum am propus pe forum, sa se scoata /ce ca sunt probleme.

Ploturile sa ramana salvate in acest sezon deoarece n.a trecut mult timp de la wipe-ul trecut si multi jucatori ce s.au chinuit sa.si faca ploturile le vor pierde.

Alt warp pvp cum s.a zis mai sus, un loc fara prea multe denivelari.

Sa se adauge oase pe shop pentru a putea decora plotul si insula. (Este o propunere veche pe forum ce a fost acceptata dar nu a fost pusa in practica.)

Sa se adauge lopata la kiturile de donator deoarece minele angelic si master sunt inutile fara lopeti cu enchanturi mai mari decat cele normale.

Crate-urile dau lucruri inutile, propun sa se dea din nou armuri drop party, sabii, arc,topor,pick.

Doresc  sa evidentiez ce a spus kirito mai sus pentru ca este o problema: Propun sa se adauge fortune pe topor deoarece jucatorii fara grad nu se pot descurca in minele cu dovleci. 

Last edited by a moderator:

iTzLuci7

User
    Player
    Salut!

- In noul sezon ar trebuie sa se scoata cartile alea cu enchant-uri, sunt mult prea op. De fiecare data cand mergeam la pvp nu stateam mai mult de 5min, muream prea repde din cauza enchant-urilor de pe sabie. Mai erau si ceva foi care iti dadeau ''keep inventory'' daca le puneai pe iteme...degeaba mai faci pvp daca nu castigi nici macar un item dupa fiecare duel, parerea mea. Acum oricum expira itemele de donator, deci nu mai conteaza daca un player face rost de acele iteme, de aia nu mai e nevoie de ''keep inventory''.

- Ar trebui sa adaugati rank-urile vechi, atunci cand trebuia sa faci cele 100 de Prestige-uri ca sa ajungi la FREE. Iar pentru fiecare Prestige primeai cate 50 de Tokens, macar atunci erai mai motivat ca sa minezi.

- Warp PvP-ul sa aiba o mapa destul de simpla, ca sa putem face pvp fara lag.

- La kit-ul de start sa primesti si un arc enchantat (Power 11, Inf, Flame si Punch 2'', pe langa armura si unelte. 

- Ar fi fain daca ai putea sa-ti unesti plot-ul cu un prieten, sau macar sa-ti unesti plot cu inca unul care nu e deja luat, ca si pe Creative.

- Cel care e pe locul 1 la top kills sa primeasca un prefix/sufix special.

- Eu unul am donat pentru pet, ar fi frumos daca s-ar baga si pe Prison.

- Cum s-a spus si mai sus, ar trebuie sa adaugati lopata la kit-urile de donator si Fortune pe topor, pentru jucatorii fara grad.

Cam astea au fost propunerile mele, sper sa alegeti macar una dintre ele. 

McFan66

User
    Player
    Eu as dori sa se schimbe putin tot sistemul si sa devina un fel de Prison mai realist. Spre exemplu:

1. Minele sa nu mai fie neaparat toate un cub in care doar sa minezi ci sa fie o mina mina unde minereurile se spawneaza pe pereti. Cu ce ar ajuta:

-ar fi mai interactiv din punct de vedere al gameplay-ului adica nu ar mai fi acelasi lucru repetitiv over and over doar minat un cub

-ar opri partial hackurile de area mine care sunt mult prea op pentru minele clasice

2. Sa existe un fel de questuri care duc si in alta zona nu doar de minat. Exemplu: Sa mergi intr-o anumita zona de pe harta si sa faci o actiune/Sa reusesti sa faci un time trial/race in mai putin de un anumit timp si sa primesti rewarduri. Cu ce ar ajuta:

-ca si la punctul 1 nu ar mai fi acelasi lucru repetitiv si ai putea sa faci ci alte lucruri

Sper ca am ajutat cu ceva.

Daca doriti idei de cum ar putea sa fie puteti sa va inspirati de pe SkyBlock-ul de pe Hypixel.

Zi faina.   

Hshbsbs

User
    Player
    Sa fie bagat din nou cele 100 de prestige si la fiecare prestige sa primesiti 30/50 tokens.

HackerMan_

User
    Player
    Cred ca ar fii o idee buna sa se schimbe mapa de pvp pentru ca in fiecare zii jucatorii se plang de ea si ar fii misto daca s-ar baga prima mapa , enchanturile ce sa se scoata deoarece din cauza lor s-au lasat foarte multi , si ar fii o idee foarte misto daca ai putea sa stai cu un prieten pe plot 

Al3xDrg157

User
    Player
    Salut, 

Dupa ce ajungi la ultima mina(ultimate) sa poti da un rebirth, ci cu cate mai multe rebirth-uri ai,cu atata bani mai multi sa faci cand vinzi..P.S pentru asa ceva ar trebuie sa se scoata primele 5 prestigiuri de la inceput.

SanduK

Loyal
    VIP
    E un bug cand vreu sa vand toate itemele minate la o mină se vand doar de un fel dar eu mai am si cool și stone și cand vreu sa il vand el rămâne și imi scrie inventarul este gol

TheViper

VIP
    VIP
    Salut!

1. Mi se pare o idee buna sa se bage acele 100 de Prestige-uri, iar la fiecare prestige nou sa primest 50 de tokens cum au mai spus si altii mai sus.

2. Sa se scoata minele acelea in care trebuie sa minezi pumkin(cu toporul) si cu lopata, dat fiind si faptul ca nu exista nicio lopata mai buna in afara de dropparty, nu sunt nici profitabile si majoritatea aleg sa nu mineze acolo.

3. Minele intre God si Error404/MissingNo sunt cam degeaba, adica mai bine minezi la God(unde obtii mult mai multi bani) decat sa minezi la una dintre minele dintre God si Error404, de exemplu cum ar fi Op-God.

4. Cred ca ar fi o idee ok poate sa se mareasca putin mina God, dat fiind faptul ca la ea mineaza cam cele mai multe persoane fiind una dintre cele mai profitabile mine si se intampla de multe ori sa fie sa fie minata toata si cu 2-3 min inainte de resetare si poate si mai repede.

5. Sa se puna un sistem automat de resetare la mina, adica ma refer cand o mina a fost minata toata sa nu mai trebuiasca sa astepti pana se scurge tot timerul ; si sa se reseteze la 10-20 de secunde dupa ce a fost minata toata.

6. Dupa ce reusesti sa ajungi la ultima mina (Ultimate) sa primesti un mic premiu, poate un item special sau nu stiu daca e posibil sa ai posibilitatea ca numele tau sa fie ca animatia care iti apare in stanga numelui atunci cand ai ajuns la Ultimate, da literele numelui sa se invarta pe rand astfel incat sa poti vedea numele respectivei persoane si poate nu doar pe chat sa fie asta ci deasupra caracterului tau(skinului) la nume, asa lumea ar recunoaste instant ca ai ajuns la mina Ultimate, ca totusi nu e chiar usor.

Poate chiar sa primesti 100 de tokens, nu stiu pe mine chiar m-ar bucura sa primesc.

Si cand ajungi la mina ultimate sa apara pe  chat totul colorat si mare cu un text de genul: "Felicitari TheViper ai ajuns la mina Ultimate! Acum esti un miner adevarat si ai castigat respectul nostru!" Nu stiu, ceva simbolic diferit de textul care apare cand dai rankup la orice alta mina.

Spun asta pentru ca eu unul, sincer am ajuns la mina ExtazyDealer(pen-ultima mina) de vreo 2-3 saptamani si nu am de gand sa dau up la mina chiar daca am banii necesari pentru ca nu ii vad neaparat rostul, si am inteles de la ceilalti ca e un fel de aranjament acolo.

7. Cand dai prestige sa ti se stearga banii de la prestigeul dinainte ca asa minezi la ultima mina dinainte de mina de prestige si faci acolo o gramada de bani si dupa dai prestige in continuu fara sa mai minezi din nou la celelalte.

8. Pickaxe-ul, sabia, toporul si poate si armura de la /kit tools sa primeasca un mic improovement. Si asa se da odata la 3 zile, iar cei fara grad nu prea au ce sa faca la pvp daca ei au protectie 10 si tu vi cu sabie titan cu sh 30 le spargi foarte repede.

Si mereu sunt nevoiti sa mineze cu un pickaxe care e slab; stiu ca si eu eram nevoit sa minez cu el cand nu aveam grad si minam foarte greu.

9. La envoy event ca premiu la un crate titan sau dropparty sa se bage si un pickaxe mai bun pe care sa il poata folosi si cei fara grad.

Si armurile de la titan si lucky crates sa aiba si umbreaking nu doar protectie dat fiind faptul ca nu poti pune tu umbreaking mai mare pe ele decat 3 si asa sunt mai slabe chiar si decat armurile starter(/kit tools).

Sabiile de la titan si lucky crate eu le consider chiar foarte bune tinand cont ca sunt non donator.

10. Sa se refaca foate itemele care pot pica din crate-urile de la /warp crates pentru ca sunt efectiv degeaba. Adica la Vote si Dropparty crate poti castiga doar o armura de diamant neenchantata. Pai eu daca iau o sabie giant si ii dau 2-3 hituri si chiar daca acea persoana a mancat un mar op, deja am omorat-o. La rare si premium cratea iar armuri p3 respectiv p4, si dupa ce ca acele chei rare si premium keys sunt extrem de rare fiind date doar la evente primesti si o armura care e aproape de 3 ori mai slaba decat aia starter care are protectie 10.

Si pickaxe-urile pe care le poti primi de la aceste carte uri in special rare si premium sunt foarte foarte slabe. Restul itemelor de acolo mi se par tot asa foarte slabe, adica merele op mi le fac si eu gratis si imi fac cate 10 stack-uri in 3-4 minute.

Dupa parerea mea pentru mine tot ce se afla in aceste crate-uri sunt iteme foarte slabe. Bine spun asta din perspectiva mea de donator nu stiu daca cei non-donatori considera acest lucru, dar eu spun ca pentru faptul ca se primesc foarte rar rare si premium keys itemele sunt foarte slabe si la fel si unele iteme de la vote si dropparty crates.

11. Cat despre mapa de pvp, este frumoasa din punct de vedere estetic nu spun nu, dar nu prea sunt zone flat, adica libere unde sa te poti bate. De exemplu mapa veche de pvp avea o zona chiar foarte buna de pvp care ar putea fi luata ca exemplu. Unii spuneau ca acea mapa mai facea lag din cauza lavei de sub sticla.

Ce imi placea mult la mapa veche era fatul ca aveai o zona foarte mare unde sa poti face pvp si nu cu multe obstacole deci cred ca ar putea fi luata ca un bun exemplu. Si de la zona de dropdown puteai vedea cam toata mapa de pvp sa vezi daca e cineva ca sa cobori sau nu.

12. Sa se mareasca numarul de hoopere per chunck care pot fi puse de la 40 poate la 60-70 ca sa ne putem face si noi generatoare semi-automate mari si sa stam doar odata sa facem potiuni nu sa trebuiasca sa umplem de fiecare data cu potiuni cu apa si sa mutam cele deja facute din chest in chest noi pentru ca nu putem pune mai multe hoopere sa se duca automat potiunile din chest in chest.

Inainte de wipe-ul acesta nu era problema asta, adica puteai sa iti pui o multime de hoopere (cu chesturi) si era foarte bine.

Si panza ca sa poti crafta trapped chests si undite este cam rara daca poate fi adaugata la /shop.

13. Sa nu se bage acele carti si enchanturi DELOC! Mie unul nu-mi plac sub nicio forma si consider ca strica pvp-ul de tot! E bine asa cum e pana acum fara posibilitatea sa iti pui keep inventory pe iteme si tot felul de alte enchanturi!

Din cate am vazut nimanui nu-i plac enchanturile si ar fi bine sa nu fie bagate inapoi. Chiar si daca sunt facute mai slabe tot consider ca ar strica pvp-ul si ca nu ar trebui bagate sub nicio forma!

14. Sa se adaunge posibilitatea de a-ti cumpara copaci de pe shop si flori si oase pentru ingrasamant sa nu trebuiasca neaparat sa mergi la mina /warp free sa mergi sa cauti sa zicem biomul de jungla pentru a-ti lua de acolo copaci si sa stai sa te urci sa spargi frunzele ca poate iti pica.

15. Sa se adauge o optiune in care tu sa iti poti goli automat zona care se afla sub plotul tau sa nu trebuiasca sa stai sa minezi cu orele sa o golesti tu ca sa poti face  ceva mai mare acolo de exemplu generatoarele.

16. Sa primesti ceva daca upgradezi /cell-ul pentru eu sincer nu vad neaparat rostul sa construiesti la ea.

Am intrat o data la inceput sa vad cum e si dupa aceea nu am mai jucat deloc pentru ca nu am avut nimic care sa ma atraga sa fac ceva la ea.

Neutru1

User
    Player
    Ar fi o idee buna sa se bage explosive, jackhammer parerea mea si tokens pt a le upgrada... si multe rankuri ca apoi sa dai prestige

Sa se scoata cartile

☯GetReady

User
    Player
    In nou sezon de Prison , as vrea sa se bage :

/duel [Player] - Ca sa ne putem duela.

/bounty [Player] - Ca sa fie o anumita suma de bani pe un jucator.

Cam atat 🤷‍♂️ .

Status
    Not open for further replies.