• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected sugetie - factions

Status
    Not open for further replies.

Luminita 45

User
    Player
    * Nick-ul tău: Aim_Bot

* Propunere: sa se poata vinde perlele la shop cu valoarea de 700$/ 16 perle

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : nu cred ca ar schimba cu nimic factionsul de acum doar atat ca poti sa mai faci un ban in puls cand le iei de la pvp si ai prea multe xD

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : deoarece cand iei multe perle de la pvp/raid poti sa le vinzi si sa mai faci un banut in plus 

* Subserver:    -

* Alte precizări:  -

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Nu joc eu pe sectiunea Factions, insa din ce pot sa-mi dau seama, ender pearl-urile nu te ajuta la multe. Cred ca vanzarea lor totusi va ajuta un jucator ce nu are prea multe, si implicit economia sectiunii.

:pro:

Semnat, LD

Dietdrcriggs

User
    Player
    Salut, îmi pare rău dar nu consider ca este o propunere buna, daca vrei sa ne jucam imprEuna Da mi cerere la CIPRI79GTA#9590 și ne jucam impreuna . Ne FACEM și baza cu ce avem eu am 19 oua de blaze. Scuze dar de la mine ai :contra:

Alex.889

User
    Player
    nu e o ide buna. prea multi bani facuti degeaba si prea usor

:contra:

TibiRO2005

User
    Player
    Salut! Perlele nu sunt atat de scumpe dar se pot ieftini deoarece nu sunt folosite si poti salva bani in ritmul acesta

Last edited by a moderator:

babycms❤

User
    Player

Status
    Not open for further replies.