• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Accepted Survival CLASIC

Status
    Not open for further replies.

motanu-danu

User
    Player
    * Nick-ul tău: jarkfander(og player)

* Propunere: Sa se scoata talismanele,lvl(ma bate cu pumnu) sa fie pvp ca inainte sa fie calumea sa ne batem nu sa ma joc speedrun

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine s-ar apuca multi

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : cum am zis mai sus se apuca multi din nou

* Subserver: Survival OG-TITAN

* Alte precizări: Nu sa ma joc speedrun
    Uite asa vreau sa fie pvp ul si nu doar eu. Nu sa ma joc speedrun ala alearga toata mapa eu fug dupa el si ma bate altu din spate cu inviz ce sa ma joc ?
    Sa fie la fel survival clasic si atat .

Boooogdan

User
    Player
    Pro : Sunt de acord cu el deoarece pvp-ul cu level și talismane a scăpat de sub control din cauza gemurilor și a levelor de pe topor/pumn unde ai și abilitați in care poți da itemul jos din mâna .

kTzdllL

User
    Player
    ✅PRO ne jucam deathrun cu talismane vrem pvp-ul classic doar armuri si sabii nu levele nu talismane

TheShadow79

User
    Player
    ✅ PRO , fugi dupa unu, 1 mapa jumate, si dupa iti da unu cu inviz-ul un pumn , iti fura ca tiganul axe-ul , si vine ala pe care il alergai , iti da slowness si te omoara

darius_main

User
    Player
    * Nick-ul tău: jarkfander(og player)

* Propunere: Sa se scoata talismanele,lvl(ma bate cu pumnu) sa fie pvp ca inainte sa fie calumea sa ne batem nu sa ma joc speedrun

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine s-ar apuca multi

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : cum am zis mai sus se apuca multi din nou

* Subserver: Survival OG-TITAN

* Alte precizări: Nu sa ma joc speedrun
    Uite asa vreau sa fie pvp ul si nu doar eu. Nu sa ma joc speedrun ala alearga toata mapa eu fug dupa el si ma bate altu din spate cu inviz ce sa ma joc ?
    Sa fie la fel survival clasic si atat .
    :pRO

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut,

Propunerea a fost acceptata.

T/C

Status
    Not open for further replies.