• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Survival Games

Status
    Not open for further replies.

Technoblada

User
    Player
    Nick-ul tău:Technoblada

Propunere: Nou minigame Survuval Games

Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Multi jucatori se duc pe alte servere pentru ca aici nu se afla Survival Games si cred ca ar da bine la minigames

De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Multa lume doreste un nou minigame fun

Subserver:.

Alte precizări:  Puteti adauga kit-uri care pot fi cumparate cu monede la fel ca pe skywars si sa fie multe mape diferite care sa dea bine cu tematica serverului 

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Personal mi-e cam dor de Survival Games. Era un minigme amuzant, perfect pentru a te incalzi sau pentru a te distra. Te puteai juca cu prietenii, va puteati da unii altora iteme, era amuzant. Cred ca ar merita o a doua sansa, asa ca votul meu este :pro:

The_wolf_gir

User
    Player
    Salut!

Personal,ideea ta este una buna,dar acest mini-game a mai fost  adaugat in trecut si era inactiv,caci nimeni nu se juca pe el

De la mine ai :contra:

Status
    Not open for further replies.