• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Top Reaction Chat

Status
    Not open for further replies.

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Nick-ul tău: Lucian16

* Propunere: Top Reaction Chat 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Eu cred ca Top Reaction ar fi o idee super buna deoarece ar influenta playerii sa fie atenti pe chat.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Eu cred ca prin aceasta comanda s-ar putea lua in calcul si  intrarea cuiva in staff deoarece prin reaction arati cat de atent esti la chat.

* Subserver: Survival Classic

* Alte precizări:  Nu.

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Chiar cred ca ar fi o idee buna, asa am face jucatorii sa se uite pe chat mai des decat o faceau, te-ai si antrena sa scrii repede. Ar face jucatorii mai dornici sa scrie si sa fie atenti pe chat, i-ar face sa doreasca sa vorbeasca si sa socializeze.

Votul meu este :pro:

HeroStrike

User
    Player
    Salut,

Este o propunere foarte buna. Am mai auzit asta si de la alti jucatori pe Survival Classic, ar fi frumos sa avem si un top pentru persoanele care reactioneaza la acele chat reactions. Asta ar spori atentia pe chat, i-ar face sa fie oarecum competitivi la cine are mai multe cuvinte descifrate.

:pro:

Last edited by a moderator:

PinguinasulD

User
    Player
    Salut!

Este o propunere foarte buna deoarece ar face playerii mult mai atenti la chat si i-ar face sa fie multi mai dornici sa raspunda rapid si sa invete sa scrie rapid, iar asta i-ar putea ajuta si la comenzi. 

De la mine ai un  PRO.png

idkidkkk

User
    Player
    Salu!

Propunerea ta este foarte buna, ar face jucatorii mai atenti pe chat, ar fi mai multi care sa reactioneze la ele si ar fi competitivi. 

_I_xMxMx_I_

User
    Player
    Salut!

Mi se pare o idee buna pentru ca poti invata sa scrii mai repede :pro:

Xetro13

User
    Player
    Salut , 

Da , este o idee foarte buna pentru jucatorii de pe acest server ! Deoarece cum spui si tu , aceasta poate ajuta pe viitor un player sa fie mai atent la chat , sa scrie rapid si pe viitor daca isi propune sa intre in staff , are un mic aventaj fiind obisnuit sa fie atent pe chat ! 

Votul meu pentru aceasta propunere este :pro:  

Te asteptam si cu alte propuneri pe viitor !! 

WiNtTeR

User
    Player
    Salut, imi place propunerea ta, acest lucru ar face playerii mult mai atenti la chat si chiar sa scrie mai rapid. Votul meu va fi unul pozitiv azi!

I_am_WizKid

User
    Player
    Salut.

Multumim pentru sugestie, o sa fie luata in considerare pentru urmatorul update.

Topic Closed.

Status
    Not open for further replies.