• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Vrem inapoi versiunea de Prison

Status
    Not open for further replies.

pRazvaNq

User
    Player
    Nick-ul tău: pRazvaNq

* Propunere: 

Nu doar mie imi placea versiune veche de Prison si itemele si pvp ul si vrem sa o readuceti inpoi sau sa faceti un sondaj sa votam versiunea veche sau noua

#HATZCULAPTE#HAICUPRISONUVECHI

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cu nimic o sa aduca inapoi playeri pe prison la pvp =))

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru  ca nu doar mie imi placea  versiunea veche de prison si eream o gramada pe sectiune.

* Subserver:

* Alte precizări: #hatz cu lapte jhonule=))
     si itemele vechi ar trebui  . =))
    Multumesc

♕AbiTalent9♕

User
    Player
    Buna.Daca ce ai spus tu se va aplica vom pierde jucatori deoarece de asta exista wipe-uri.Ca sa se implementeze ceva nou ca sectiunea sa nu mai fie asa de plictisitor,consider ca aceasta propunere este inutila,asa ca prin urmare votul meu este: :contra: ,mult succes si o zi buna!

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Buna,in primul rand nu e ok sa faci astfel de "glume" la o propunere in al doilea rand s-a dat wipe si sincer sa fiu sunt mai multumit de sectiune acum. Din partea mea ai :contra: Bafta!

[Fanta123]

User
    Player
    Salut,imi place propunerea ta si intr-un fel e adevarat tot ce spui.De la wipe-ul acesta si schimbarea itemelor a pierdut foarte multi jucatori.Din cate am vazut pe prison nu se mai face pvp deloc si doar se mineaza/se construieste pe plot.Am fost jucator de prison in trecut si inteleg de ce il vrei inapoi. :pro:

SportOn

User
    Player
    Sunt de acord cu tine, Prison-ul era mult mai po*Cenzurat*t inainte, puteai face mult mai multe si era mult mai distractiv, acum tot ce poti face e sa minezi si sa construiesti pe plot, cine se joaca pe prison de mult timp stie despre ce vorbesc si de cand cu wipe-urile astea s-a stricat de tot sectiunea si playerii intra temporar pe ea, joaca maxim 2-3 zile pentru ca se plictisesc toti de minat.

De la mine ai :pro:

Status
    Not open for further replies.