• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Aplicatia Gamster

Status
    Not open for further replies.

DarkAshe

User
    Player
    * Nick-ul tău:    _DarkAshe_

* Propunere:    Crearea unei aplicatii pentru forum

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :  Ca de obicei, nu stiu ca e imi mintea altor oameni

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :   Nu cred ca is singurul care sa saturat ca sa intre 24/7 pe browser doar ca sa accesez forumul. Ar fi utila o aplicatie pentru telofon deoarece vom avea acces mai usor la forum, practic majoritatea avem si stam pe telefon Mai  puteti pute cateva reclame ca sa scoateti un venit din ea.

* Subserver:

* Alte precizări:  idk, am scris ca n-am ce face

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,eu intru pe forum de vreo 30 de ori pe zi(fara sa exagerez) si mi s-a cam urat sa tot caut in search bar,si consider ca asa ar fi mai usor de accesat.
    De la mine ai :pro: fiindca e o sugestie extraordinara!!!! 🍫

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Este o idee buna, deoarece, cum s-a zis si mai sus, este desul de plictitisor si anost sa stai sa cauti de fiecare data in search bar. O aplicatie ar fi mult mai usor de folosit. Nu te vei mai incurca in link-uri, in taburi noi si asa mai departe.

:pro: .

Last edited by a moderator:

The_wolf_gir

User
    Player
    Buna!

Sugestia ta este una buna ,si chiar ar fi mult mai usor sa intru pe aplicatie decat sa intru pe google

De la mine ai :pro:

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Sugestia ta este una chiar foarte buna! De fiecare data cand vreau ca accesez forumul trebuie sa intru de pe laptop, ceea ce imi da uneori batai de cap. Cu o aplicatie pe telefon treaba mea si a  colegilor de staff ar fi mult mai usoara.

:pro:

FenixG3

User
    Player
    Și mie îmi place ideea asta, în special printre persoanele care au mai mereu un telefon la îndemână, și care s-au saturat de browser. De la mine ai :pro:

xXShaSesXx

User
    Player
    Salutare, sugestia ta este una chiar ok deoarece sincer si eu intru de peste 10 ori pe zi, imi ia ceva timp deoarece am un telefon mai slabut si ia ceva timp. 

De la mine ai 

gicutulsmech

User
    Player
    Salut, propunerea este una foarte buna de la mine ai :pro:

Succes. 

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Personal mi se pare o propunere inutila, dureaza 10 secunde sa intri pe Forum de la mine ai :contra: !

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

Ideea ta este chiar foarte buna ! Membrilor de staff le va fi foarte usor sa verifice forumul de pe telefon, in loc sa mai deschida laptop-ul.

Status
    Not open for further replies.