You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Rejected Cart race
- Status
- Not open for further replies.
Hi! Cred ca e o idee buna, ar putea fi un minigame foarte amuzant daca te joci cu niste prieteni. Cred ca poate fi bagat pe Arcade. Cum ai zis si tu, poate sa te si ajute sa inveti mai bine cum sa manevrezi o barca, poate candva te va ajuta.
Votul meu este
ro:
Votul meu este
Salut.Personal nu mi se pare o propunere necesara, deoarece o cursa cu barcile pe ghiata poate fi influentata de hack uri precum entity speed,pe langa asta , gamemode u va avea succes vro saptamana, ca dupa sa moara si o sa ajunga sa nu aive destui playeri nici pentru un meci. :contra:
Salut, Bogdan_MC!
Ai o parere foarte interesanta, adaugarea mai multor mini game-uri poate aduce la cresterea numarului de playeri pe server, lucrurile noi, atrag mai multi oameni. Dar in acelasi timp, daca acesta s ar deschide, ar putea avea po*Cenzurat*ritate doar cateva saptamani, iar dupa aceea sa moara.
Totusi, de la mine, propunerea ta are
ro: .
Ai o parere foarte interesanta, adaugarea mai multor mini game-uri poate aduce la cresterea numarului de playeri pe server, lucrurile noi, atrag mai multi oameni. Dar in acelasi timp, daca acesta s ar deschide, ar putea avea po*Cenzurat*ritate doar cateva saptamani, iar dupa aceea sa moara.
Totusi, de la mine, propunerea ta are
Buna ! Cred ca e o idee buna, ar putea fi un minigame foarte amuzant daca te joci cu niste prieteni. Cred ca poate fi bagat pe Arcade. De la mine ai
ro:
Salut Bogdan_MC!
Consider ca ideea ta este una buna si minigame-ul propus de tine ar fii amuzant si interesant si cred ca ar atrage multi playerii.
De la mine ai un
ro:
Consider ca ideea ta este una buna si minigame-ul propus de tine ar fii amuzant si interesant si cred ca ar atrage multi playerii.
De la mine ai un
Salut, ideea ta mi se pare interesanta deoarece nu prea am mai vazut un minigame asemanator cu propunerea ta.
De la mine ai
ro: .
De la mine ai
Salut !
ro: Deoarece este o propunere foarte buna si ar influenta mult server-ul ;
- Status
- Not open for further replies.