• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Cart race

Status
    Not open for further replies.

bogdu

User
    Player
    Nume:Bogdan_MC Propunere:Cart race Propunerea v-a influența pozitiv asupra comunității fiindcă mulți își doresc o cursă cu bărci. Cred că propunerea mea V-a ajuta comunitatea fiindcă își exersează abilitatea de a conduce/manevra o barcă.

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Cred ca e o idee buna, ar putea fi un minigame foarte amuzant daca te joci cu niste prieteni. Cred ca poate fi bagat pe Arcade. Cum ai zis si tu, poate sa te si ajute sa inveti mai bine cum sa manevrezi o barca, poate candva te va ajuta. 

Votul meu este :pro:

Pk2k20

User
    Player
    Salut.Personal nu mi se pare o propunere necesara, deoarece o cursa cu barcile pe ghiata poate fi influentata de hack uri precum entity speed,pe langa asta , gamemode u va avea succes vro saptamana, ca dupa sa moara si o sa ajunga sa nu aive destui playeri nici pentru un meci. :contra:

AlexpFw

User
    Player
    Salut, Bogdan_MC!

Ai o parere foarte interesanta, adaugarea mai multor mini game-uri poate aduce la cresterea numarului de playeri pe server, lucrurile noi, atrag mai multi oameni. Dar in acelasi timp, daca acesta s ar deschide, ar putea avea po*Cenzurat*ritate doar cateva saptamani, iar dupa aceea sa moara.

Totusi, de la mine, propunerea ta are :pro: .

Flix

User
    Player
    Salut!

Consider ca propunerea ta nu este neaparat necesara deoarece playerii se vor plictisi foarte rapid. Eu personal m-as juca cateva zile si dupa m-as plictisi. :contra:

AndreeaTL

User
    Player
    Buna!

Mie personal mi se pare o idee bună deoarece m-ar ajuta sa învăț sa ,,conduc " o barca asa cum ai spus si tu si cred ca jucătorii ar fi interesați. 

:pro:

Anastasia__

User
    Player
    Buna ! Cred ca e o idee buna, ar putea fi un minigame foarte amuzant daca te joci cu niste prieteni. Cred ca poate fi bagat pe Arcade. De la mine ai :pro:

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut Bogdan_MC!

Consider ca ideea ta este una buna si minigame-ul propus de tine ar fii amuzant si interesant si cred ca ar atrage multi playerii.

De la mine ai un :pro:

ITZANDREWRO

User
    Player
    Salut, ideea ta mi se pare interesanta deoarece nu prea am mai vazut un minigame asemanator cu propunerea ta. 

De la mine ai :pro: .

collapse94

User
    Player
    Salut ! 

:pro:  Deoarece este o propunere foarte buna si ar influenta mult server-ul ;

Status
    Not open for further replies.