You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
I CAN'T WRITE IN CHAT/ NU POT SCRIE IN CHAT
- Status
- Not open for further replies.
Hi! Cel mai probabil ai Chat-ul dat pe "Commands only". Aceasta este o setare a jocului Minecraft pentru a putea vedea doar comenzile pe care le dai. Nu-i bai ca se rezolva super repede, in mai putin de 5 minute.
Tot ce trebuie sa faci este sa intrii in setarile jocului. Apasa pe tasta "ESC" -> Options -> "Chat Settings", apoi cauta "Chat: " si seteaza-l pe "Shown". Dupa ce dai "Done", ar trebui sa mearga totul ca la carte =D. Daca nu stii undeva sa-mi spui si pot trimite si poze =D.
Tot ce trebuie sa faci este sa intrii in setarile jocului. Apasa pe tasta "ESC" -> Options -> "Chat Settings", apoi cauta "Chat: " si seteaza-l pe "Shown". Dupa ce dai "Done", ar trebui sa mearga totul ca la carte =D. Daca nu stii undeva sa-mi spui si pot trimite si poze =D.
mersi multttt <3Hi! Cel mai probabil ai Chat-ul dat pe "Commands only". Aceasta este o setare a jocului Minecraft pentru a putea vedea doar comenzile pe care le dai. Nu-i bai ca se rezolva super repede, in mai putin de 5 minute.
N-ai pentru ce. Daca mai ai intrebari, le poti pune tot aici, facand alt topic, deoarece acesta va fi inchis =D.
Bafta multa!
Bafta multa!
- Status
- Not open for further replies.