You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Numar de telefon discord
- Status
- Not open for further replies.
Nu cred ca poate stii detaliile tale de la contul de discord deaoarece sunt detalii personale
Hi! Nu inteleg care este problema aici
Ok, deci când încerc sa îmi verific numărul de telefon pe discord îmi spune ca acest număr de telefon este deja folosit asta e problema. Și am pus discordie meu actual în mesaj cu gândul ca un admin sau un staff cu rank mai înalt ma contactează, îmi ia numărul de telefon și după merge în lista de persoane, caută persoana cu numărul meu de telefon și ii da kick, după ce ii da kick teoretic pot sa îmi verific numărul de telefon cu contul de discord actual.
Un staff cu rank mai înalt ar trebuii sa știe de exemplu fondatorii sau manageriiNu cred ca poate stii detaliile tale de la contul de discord deaoarece sunt detalii personale
Hi! Nu cred ca se poate face ceva de genul, in schimb, ai putea tu sa iti scoti numarul de telefon de pe contul vechi si sa-l muti pe cel nou, sau pur si si simplu sa folosesti contul vechi ca sa ai acces la camerele de pe Discord.
- Status
- Not open for further replies.