• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Numar de telefon discord

Status
    Not open for further replies.

NeaFloron

User
    Player
    Mai demult m-am inregistrat pe discord cu un alt cont de discord cu acelasi numar de telefon pe care incerc sa il folosesc si acum si, nu mai stiu care a fost acel cont de discord.

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Nu inteleg care este problema aici

NeaFloron

User
    Player
    Ok, deci când încerc sa îmi verific numărul de telefon pe discord îmi spune ca acest număr de telefon este deja folosit asta e problema. Și am pus discordie meu actual în mesaj cu gândul ca un admin sau un staff cu rank mai înalt ma contactează, îmi ia numărul de telefon și după merge în lista de persoane, caută persoana cu numărul meu de telefon și ii da kick, după ce ii da kick teoretic pot sa îmi verific numărul de telefon cu contul de discord actual.

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Nu cred ca se poate face ceva de genul, in schimb, ai putea tu sa iti scoti numarul de telefon de pe contul vechi si sa-l muti pe cel nou, sau pur si si simplu sa folosesti contul vechi ca sa ai acces la camerele de pe Discord.

Status
    Not open for further replies.