Buna asi vrea sa va zic ca eu mi am luat un cont premium de minecraft la care i am pus numele "lemon122" iar cand am vrut sa intru pe sv de gamster imi scria ca trebuie sa ma loghez eu intrand pe gamster atunci prima oara eu nu stiu login ul pentru ca nu m am inregistrat asi vrea daca se poate un "unregister" daca ati putea face asta v asi multumii enorm!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
O intrebare!!
- Status
- Not open for further replies.
Hi! Din pacate Gamster este un server non-premium, asta inseamna ca merge cumva pe principiul "primul venit, primul servit" din punct de vedere al conturilor, adica din pacate nu putem da unregister la un cont doar pentru ca altcineva are premium cu acelasi nume.
Avand premium, poti sa-ti schimbi numele, deci poti sa alegi un alt username cu care poti intra pe Gamster, fiind cont premium, asta ar fi cam singura variante pe care o ai daca doresti sa joci aici cu premium =D.
Avand premium, poti sa-ti schimbi numele, deci poti sa alegi un alt username cu care poti intra pe Gamster, fiind cont premium, asta ar fi cam singura variante pe care o ai daca doresti sa joci aici cu premium =D.
Bine,inteleg dar ar trebui sa astept o luna pentru a imi putea schimba username ul si omul ala nu se mai joaca.
Din pacate nu se poate sa se dea unregister nici la conturi inactive.
- Status
- Not open for further replies.