• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

PLEASE READ ME

Status
    Not open for further replies.

iWurstBeyTR

User
    Player
    * Nick: iWurstBeyYT

* Proposal: In the past there was
    "jetpack" in the ranks of "GTA", "hero, mvp, ultra", now literally "spongebob, mvp, ace", but it has been removed, there is no "jetpack", so the game has no taste so please next season or this season bring back "jetpacks", it was removed a long time ago but not yet.

* How do you think this proposal would affect this community: There will definitely be a lot of fun battles like in the old days and there will be more people who get VIP.

* Why do you think this proposal would be useful for this community?: We can't win any wars because only those at higher ranks than us have jetpacks in wars, now we have to have jetpacks as in the old days, everyone will be very happy

* Subserver: GTA

* Other specifications: there are no other features, the same way, you will put a jetpack in our kit chest and we will get it once in 1 day

please bring it back everybody wants it

sxn98

User
    Player
    As zice ca are dreptate , gradu sponge bob , mvp e.t.c ce avantaj ofera pe sectiune: chat color , nume albastru sau ce culoare are nick in tab , kit cu p1 , p2 , si niste arme cu care nici un hp nu dai la p4?? Da inteleg ca daca il cumperi e pe toate sectiunile dar multi playeri care joaca pe gta au cumparat gradurile inainte de gamster 2.0 deci nu avem optiunea asta cum grad pe tot serveru. Acum daca vrei sa ai un avataj la pvp precum jetpacku iti da un mare avantaj. Deci playeri care vreau si au pierdut acest avantaj tre sa plateasc 20 euro sau upgrade pana macar la mage ca sa se foloseasca si ei de jetpack. 20 de euro ptr un jetpack ... nu zic nimic de armura ca acum oricine are voie cu cea mai puternica armura adica imortal sau legendary dc sa folosesti armura de mage AKA DE SUPREME ""care era p4 pj4 acum p3 pj3 sau pj2 nu mai tin minte, supreme era aselas pret"" cand poti sa cumperi armura cu mult mai buna. Eu inainte aveam Supreme p4 pj4 assault rifle e.t.c acum din toate astea am ramas cu un jet si cu niste itm armura am spus mai sus.

iWurstBeyTR

User
    Player
    As zice ca are dreptate , gradu sponge bob , mvp e.t.c ce avantaj ofera pe sectiune: chat color , nume albastru sau ce culoare are nick in tab , kit cu p1 , p2 , si niste arme cu care nici un hp nu dai la p4?? Da inteleg ca daca il cumperi e pe toate sectiunile dar multi playeri care joaca pe gta au cumparat gradurile inainte de gamster 2.0 deci nu avem optiunea asta cum grad pe tot serveru. Acum daca vrei sa ai un avataj la pvp precum jetpacku iti da un mare avantaj. Deci playeri care vreau si au pierdut acest avantaj tre sa plateasc 20 euro sau upgrade pana macar la mage ca sa se foloseasca si ei de jetpack. 20 de euro ptr un jetpack ... nu zic nimic de armura ca acum oricine are voie cu cea mai puternica armura adica imortal sau legendary dc sa folosesti armura de mage AKA DE SUPREME ""care era p4 pj4 acum p3 pj3 sau pj2 nu mai tin minte, supreme era aselas pret"" cand poti sa cumperi armura cu mult mai buna. Eu inainte aveam Supreme p4 pj4 assault rifle e.t.c acum din toate astea am ramas cu un jet si cu niste itm armura am spus mai sus.
    you are really right I want the old gta to come back people used to buy spongebob mvp but now they regret it my friend who bought ace regrets now she doesn't live in romania

sxn89

User
    Player
    CAMPUL e alta problema nu problema jetapackului el a facut acest post ptr ca sau sters jeturile di kiturile mai jos de mage dar nu a campului daca tie nu iti place camperii fa si tu un post si da si tu o sugestie ce pot schimba ca campul sa nu fie etern, ex cum a fost demult cine intra combat nu poate intra in sz a fost gen o bariera.

UltimulTortionar

User
    Player
    Discutiile voastre sunt irelevante.In primul rand, presupun ca Jetpack-ul a fost scos ca sa se implementeze anti-cheat pe sectiunea GTA, iar daca ar fi adaugat s-ar da multe ban-uri si kick-uri pe degeaba, iar in al doilea rand ar fi pay2win.Daca un donator poate efectiv sa zboare in timpul pvp-ului iar un civil nu, donatorul va avea un avantaj urias, iar sectiunea va avea de pierdut doar jucatori.
    Avand in vedere toate astea, votul meu va fi
    CONTRA

sxn89

User
    Player
    Discutiile voastre sunt irelevante.In primul rand, presupun ca Jetpack-ul a fost scos ca sa se implementeze anti-cheat pe sectiunea GTA, iar daca ar fi adaugat s-ar da multe ban-uri si kick-uri pe degeaba, iar in al doilea rand ar fi pay2win.Daca un donator poate efectiv sa zboare in timpul pvp-ului iar un civil nu, donatorul va avea un avantaj urias, iar sectiunea va avea de pierdut doar jucatori.
    CONTRA
    inainte de a da un contra citeste si tu mai bine sau citeste de 2 ori sa intelegi jetul NU fost scos am spus eu sau cn a facut postu ca fost scos in general , nu vad , eu am zis clar si bine ca inainte gradurile mai jos de mage aveau jet acum nu asta e tot , dar ca sectiune e pay2win asta bine inteles ca e.

iWurstBeyTR

User
    Player
    CONTRA
    We can no longer fight, the things we buy are wasted, we always lose. WE WANT IT TO BE THE SAME BUT THEY IGNORE US NOW WE WANT IT TO COME!!!!!

IDEXzC

User
    Player
    PRO jetpackul va ajuta uni oameni in pvp si poate chiar sa invete pvp si sa nu mai campeze nu vad ce ar trebui sa fie p2w si mai ales ca uni au platit in trecut bani pentru jetpack (1.0) si acuma au gradul degeaba daca este mai mic de mage....

LD007

Lupisor
    Player
    Status
    Not open for further replies.