• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Bedwars custom

Status
    Not open for further replies.

cPrEsSs

User
    Player
    * Nick-ul tău:cPrEsSs

* Propunere: Sa bagati custom game pe bedwars. Gen daca iei un rank ai acc sa faci party si sa intri intr-un meci doar cu cei din party

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : eu cred ca in bine deoarece daca ti-ai cumpara gradul ai putea juca cu prietenii tai si ar fi distractie mai mare

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : in primul rand ar fii mai distractiv bedwarsul si ar putea fi mai multe grade cumparate pt accesul la acest **feature**

* Subserver: Bedwars (solo;duos1;duos2;4v4v4v4)

* Alte precizări:  Ar trebuii sa faceti lobbyuri speciale pt asta.... dar va rog sa luati in seama propunerea

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! 

Cred ca aceasta propunere este una buna, insa, deja poti sa te joci cu prietenii BedWars, trebuie doar sa creezi un party cu comanda /p create si sa-i inviti cu /p invite *nume*. acest lucru va va lasa sa intrati toti intr-o arena, iar daca sunteti suficient de multi, puteti umple o arena numai voi. Adaugarea unui Custom game cred ca ar ingreuna lucrurile si ar creea putin lag. 

:contra:

Master.

🔥 BedWars 🔥
    Player
    Salut!

Imi place ideea ta. Spre exemplu, daca vrei sa dai 1v1 cu cineva ar fi utila. N-ar fi rau daca s-ar adauga si o chestie de genul.

:pro:

NonsenseLady

User
    Player
    Buna !

Imi place propunerea ta ! Ar oferi intimitate in meci grupurilor de prieteni care vor sa se joace impreuna.

:pro:

Status
    Not open for further replies.