• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

DavidFNaF

User
    Player
     Nick-ul tău: David_FNaF

* Propunere: Sa se adauge o busola cand esti spectator intr-un meci cu care sa te poti teleporta la jucatori.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fi mai usor sa gasesti jucatorii.

* Subserver: BedWars

* Alte precizări:  ------

mini.

god gaymer
    Player
    :pro:  , e stresant sa cauti jucatorii fara comenzi precise, si aparent nu esti pe gamemode spectator ca sa gasesti jucatorii. 

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Atunci cand de exemplu este un hacker in meci si vrei sa il filmezi, este destul de greu sa-l gasesti pe toata mapa, o comanda speciala ar ajuta foarte mult si ar reduce timpul cautarilor pe toata mapa pentru a gasei pe cienva. :pro:

I_EPiC_I

User
    Player
    Salut!

Cred ca aceasta propunere ar fi foarte de folos mai ales cand vrei sa faci dovada pentru un player pentru hack/team etc. Cred ca ar fi foarte de folos!

:pro:

AdyMN

User
    Player
    Salut David

Această idee ar fi foarte bună, pt că nu va trebui să-ți cauți mult timp prietenul pe hartă, dar vei putea să te teleporteze cu busola 

:pro:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Salut.

Nu cred ca ar fii o idee buna deoareca daca stai spectator, si te joci cu un prieten ii poti spune mai usor unde-s altii, ceea ce nu e tocmai okay. :contra:  

♕AbiTalent9♕

User
    Player
    Buna!Ideea ta este utila deoarece ai putea sa te teleportezi mai usor la un hacker/etc.De la mine ai: :pro: ,succes!

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Buna,
    Propunerea ta este interesanta din anumite aspecte dar si useuless din altele , daca vrei sa stai doar spectate este ok dar daca esti sa zicem pe Doubles si tu pierzi , poti pur si simplu sa te teleportezi la jucatori si sa spui prietenului tau unde sunt asta ma face sa dau :contra: acestei propuneri.

Master.

🔥 BedWars 🔥
    Player
    Buna David!

Ar fi o idee foarte buna mai ales pentru membrii staff pentru ca asa ar putea sa prinda hackerii mult mai repede, nu sa-i caute peste tot.

In ceea ce priveste jucatorii, nu este prea bine, deoarece daca sunt doi prieteni intr-un meci, unul ii poate spune celuilalt unde sunt playerii.

Eu totusi iti voi da :pro: . Succes

Fadded.

User
    Player
    Salut, propunerea ta este foarte utila, mai ales daca gasesti un hacker si vrei sa-l filmezi. :pro:  

xDarkee7

User
    Player
    Salut! Din punctul meu de vedere este o propunere buna pentru ca poti filma un hacker mai usor daca te omoara  :pro: .

StefiMwR

User
    Player
    Salut ideea ta nu este una tocmai buna ! In acest mod dacă te joci cu un prieten, îl poți ajuta ! :contra:

DavidFNaF

User
    Player
    UP

Boog

User
    Player
    Bună!

Îmi place ideea ta doar dacă vei putea să te teleportezi la coechipierii tăi, nu la inamicii tăi, ar fi un avantaj prea mare. :pro:

TrollMan

User
    Player
    Este acceasi chestie ca busola care bineinteles nu va fi adaugata că oamenii nostri cred ca e disctractiv sa stai sa cauti un jucator care sta pe shift in bed defense.

BeastFox

User
    Player
    Buna! Propunerea ta este relativ buna dar poate dauna sectiunii! Daca ai busola in arena iti vei putea ajuta prietenul din team foarte usor,si nu ar fi corect pentru unii! BedWars este un joc de competitite si trebuie pastrat la fel  :contra:

Adelyynoo

User
    Player
    Parerea mea e ca functia de spectator , sau gm3 la care te referi tu ar fi interesanta ,dar s ar abuza de ea, si playerii ar putea impartasi informatii legate de celelalte echipe intrucat s ar schimba pvp ul si nu ar mai fi unul corect, de la mine ai :contra:  

fr1su

Banned
    Hammered
    Salut, 

Daca ideea ta ar fi implementata, s-ar abuza super mult de ea,  de exemplu daca cineva nu mai are pat si vrea  sa castige fara pat, si cel ce are pat este cu cineva in confa,  poate sa ii ofere informații despre unde este respectivul.

De la mine ai :contra:

Status
    Not open for further replies.