• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

xStefanS

User
    Player
    * Nick-ul tău: StefanSmecheru

* Propunere: Cooldown la bow.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar face ca jocul sa fie mai echilibrat.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : In opinia mea, cooldown-ul la bow ar fi o aditie intereseanta la BedWars, deoarece daca dai de un player care utilizeaza bow-ul, nu prea este ceva de facut, adica daca spameaza nu te poti apropia de el, dat fiind faptul ca bow-ul este printre singurele iteme care nu au counter. Asadar, consider ca bow-ul ar trebui sa aiba un fel de pauza intre hit-uri pentru ca jocul sa fie mai echilibrat.

* Subserver: BedWars

* Alte precizări: Cooldown-ul sa fie cam 5-6 secunde pentru a-i impiedica jucatorii sa spameaze bow-ul.

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Sunt de acord cu tine. Unii jucatori abuzeaza de arc, si asta e cam enervant si iti strica tot cheful de joaca. Totusi, 5-6 secunde mi se pare cam prea mult, cred ca 4 secunde ar fi mult mai echilibrat si corect fata de ambii adversari. Daca un jucator sta pe baza lui, neavand pat si te spameaza cu arcul iar voi sunteti singurii in viata, nu prea ai ce sa faci decat sa tragi de timp, sa te duci sa iti iei emeralde pentru perla si asa mai departe doar pentru a ajunge pe el, iar cand ii distrugi intr-un final patul, acesta fuge pe alta insula si iar te spameaza cu arcul. Este foarte enervant si trgi foarte mult de meci.

Eu iti voi da :pro: .

Semnat, LD

Master.

🔥 BedWars 🔥
    Player
    Salut!

Daca era nevoie de cooldown il puneau direct de pe minecraft. Poate ca pentru tine este enervant sa te spameze cineva cu arcul dar nu-i putem interzice.

:contra:

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Sincer mi s-ar parea inutil sa existe cooldown pe bow. Nu e ok sa punem cooldown doar pentru ca tie nu iti convine.
    Daca chiar era prea OP bow-ul Mojang ar fi bagat cooldown de mult.

TibiRO2005

User
    Player
    Salut!

Nu cred ca cooldown-ul pe bow este cea mai buna idee. Stiu este enervant pentru toata lumea dar asa este minecraft-ul si nu poate fi schimbat.

iSpuddie305

User
    Player
    Salut !

Nu mi se pare o idee una sa se adauge cooldown pe bow deoarece jocul o sa fie mult prea usor. :contra:

Ninja_Moca

User
    Player
    Salut !

Ar fi o idee buna, deoarece exista copii care in death match stau pe insula lor și te spameaza cu arcul. Consider ca cel mai bun cooldown ar fi 2.5 secunde, nici prea mult, nici prea puțin.

De la mine ai

:pro: . 

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Consider ca , propunerea ta nu ar ajuta deloc , deloarece arcul face parte din pvp iar daca i-ai da un cooldown nu ar mai fii asa de distractiv. Stiu ca este inervant sa fii spamat cu acesta dar nu ai ce face.

Acestea fiind spuse , vote-ul meu este , 

:contra: .

Anastasia__

User
    Player
    Salut !

Nu mi se pare o idee una sa se adauge cooldown pe bow deoarece jocul o sa fie mult prea usor.  Fiecare are strategia lui si trebuie sa le respectam. De la mine ai :contra:  

zZylowh

It's just myself, talking to myself, about myself.
    Player
    Salut,

Nu vad rostul sa adaugam cooldown pe arc, daca Mojang a preferat sa fie lasat normal arcul nu vad rostul sa schimbam noi asta, pe langa asta fiecare are o tactica de joc, probabil multi joaca mai mult defensiv asta ar inseamna sa stricam o tactica de joc.

T/C

Status
    Not open for further replies.