• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

Bodygiard1

User
    Player
    * Nick-ul tău: Bodygiard1

* Propunere: Pe sectiunea de BedWars sa poti intra doar daca joci cu versiunea 1.8.x

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Foarte des, playerii care joaca pe versiuni diferite au sansa mai mari de a castiga deoarece se creaza buguri vizuale intr-e playerii de pe alte versiuni. Asta creaza un teren de joc neuniform si afecteaza enorm experienta unui player.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar crea un teren de joc uniform, deoarece toti vor juca cu aceasi versiune si bugurile vizuale mentionate mai sus nu se vor mai intampla.

* Subserver: Bedwars

* Alte precizări: N/A  

Flix

User
    Player
    PRO.png  deoarece mi s-a intamplat de foarte mult ori sa mor din aceasta cauza si propunerea ta cred ca ar ajuta foarte mult sectiunea BedWars.

AdyMN

User
    Player
    Salut, Bodygiard1! Propunerea ta mi se pare una nu prea bună, pentru că ar duce la dispariția unor jucători care se joaca cu versiunea 1.12+ și ei de exemplu sunt jucători de survival și nu mai schimbă versiunea ci vin pe bedwars cu aceeași versiune, de aceea votul meu este :contra: Seară făină!

Master.

🔥 BedWars 🔥
    Player
    Salut!

Nu mi se pare corecta interzicerea de a juca pe niste versiuni anume. Playerii sunt liberi sa joace pe ce versiune vor.

:contra:

Bodygiard1

User
    Player
    Inteleg de unde veniti, dar cred ca ar trebui sa ne concentram pe calitate nu pe cantitate. Ca pe degeaba aveti 100 de jucatorii din care 40 se plang ca au buguri vizuale si pica prin blocuri etc. Nu mai bine aveti 60 de jucatori care au o experienta buna? 

N33By

User
    Player
    Salut , ideea ta mi se pare foarte buna deoarece de multe ori am intalnit dificultati din aceasta cauza , votul meu este :pro: , sunt sigur ca aceasta propunere ar imbunatati modul de joc.

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Desi aceasta propunere are plusuri si minusuri, cred ca este o idee buna. Unii jucatori cad prin blockuri din cauza versiunii, si asa mai departe, ceea ce iti ia tot cheful de la joc. Daca toti jucatorii ar fi pe o singura versiune, va exista un echilibru, nu se vor mai intampla atatea bug-uri.

:pro:

Semnat, LD

The_wolf_gir

User
    Player
    Buna!

Dupa mine,propunerea ta suna bine,si  dupa   cum ai spus tu nu ar mai fi asa de multe buguri ca pe celelalte   versiuni

De la mn ai :pro:

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Sunt de acord cu propunerea ta si cred ca ar ajuta la imbunatatirea jocului jucatorilor. Este destul de enervant sa cazi la intamplare prin block-uri si sa stai cu sufletul la gura si sa speri ca ai noroc sa treci cu bine bridge-ul.

:pro:

#TitaniuMark

User
    Player
    Salut. Imi place propunerea ta ca intentie. Insa ar trebui sa facem ceva si pentru ceilalti jucatori care nu vor sa joace pe 1.8 deoarece nu le place sau nu au chef sa mai schimbe versiunea. Prin asta vreau sa sugerez la propunerea ta adaugarea inca unor sectiuni, astfel sa avem o categorie pentru jucatorii de 1.8 si o categorie pentru jucatorii 1.12+. Astfel pe langa evitarea bug-urilor generate de incompatibilitatea dintre versiuni, sa satisfacem si ceilalti jucatori, astfel incat nici sa nu pierdem din jucatori ( ideea acestor sugestii este inbunatatirea mediului de joc prin satisfacerea unei grupe mari de jucatori, nu doar pentru tine 😅 )

Votul meu pentru propunerea ta este :pro: Insa trebuie sa tinem cont de toti jucatorii, nu de o singura categorie de jucatori! 

Anastasia__

User
    Player
     Buna! 

Incep prin a spune multumesc pentru faptul ca vrei sa te implici in aceasta sectiune si sa o faci mai buna. Desi propunerea ta este interesanta, eu nu consider neaparat una realizabila. In primul rand, peste 40% din persoanele care se joaca pe bw, vin cu o alta versiune(de ex 1.12) . Crezi ca ei nu stiu ca le ar fi mai bine pe 1.8.x? Ei stiu insa este frustrant sa tot schimbi versiunea pentru a intra putin pe o sectiune ce necesita de exemplu 1.12+ . Fix noi, staff ul sectiunii bedwars am dat contra fiindca ne am gandit cat de frustrant ar fi sa ne schimbam de fiecare data sectiunea daca vrem sa intram pe alte sectiuni si, personal, nu ma afecteaza atat de tare faptul ca joc pe 1.12.2 fiindca blocurile pot disparea oricum atunci cand construiesti, indiferent daca esti sau nu pe alta versiune. Din aceste motive, de la mine ai :contra:

Bodygiard1

User
    Player
     Buna! 

Incep prin a spune multumesc pentru faptul ca vrei sa te implici in aceasta sectiune si sa o faci mai buna. Desi propunerea ta este interesanta, eu nu consider neaparat una realizabila. In primul rand, peste 40% din persoanele care se joaca pe bw, vin cu o alta versiune(de ex 1.12) . Crezi ca ei nu stiu ca le ar fi mai bine pe 1.8.x? Ei stiu insa este frustrant sa tot schimbi versiunea pentru a intra putin pe o sectiune ce necesita de exemplu 1.12+ . Fix noi, staff ul sectiunii bedwars am dat contra fiindca ne am gandit cat de frustrant ar fi sa ne schimbam de fiecare data sectiunea daca vrem sa intram pe alte sectiuni si, personal, nu ma afecteaza atat de tare faptul ca joc pe 1.12.2 fiindca blocurile pot disparea oricum atunci cand construiesti, indiferent daca esti sau nu pe alta versiune. Din aceste motive, de la mine ai :contra:
    Deci ce imi spui tu mie: e ok ca 40% din persoane sa se enerveze pe sectiune ca intalnesc buguri decat sa le incurajam sa schimbe versiunea sa aibe un mod mai placut sa joace?

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut

Nu-i chiar cea mai buna idee.

T/C

Status
    Not open for further replies.