• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

Xtra121

User
    Player
    * Nick-ul tău:Xtra919

* Propunere: Un shop ca cel din imagine https://imgur.com/a/2ATZiIX (daca se poate  sa poti sa il editezi tu sa iti pui ce vrei pe prima pagina)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar fii mai usor sa iti cumperi iteme 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Eu cred ca o sa fie utila la reducerea din timp pentru ati cumpara iteme

* Subserver: BedWars

* Alte precizări:  .

MrAstrix

User
    Player
    Salut, propunerea ta este interesanta dar consider ca nu ar fi folositoare,itemele se pot cumpara usor si in momentul de fata si pana la urma este Bedwars, nu survival.

:contra:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca ar fi o idee buna sa poti sa-ti faci shop-ul cum vrei, ar putea fi setat doar de la un anumit rank de donator, de exemplu VIP+. Ar putea aduce mult mai multe donatii pe BedWars. Este o idee buna ce poate fi modelata, merita un sansa.

:pro:

zJustBoyy

User
    Player
    Salut, Xtra919!

Imi place propunerea ta, deoarece ar fi foarte util pentru a cumpara item mai repede si mai usor.

De la mine ai :pro:

O zi buna!

~zJustBoyy

Rob1cul

User
    Player
    Imi place propunerea ta, deoarece ar fi foarte util pentru a cumpara item mai repede si mai usor.

De la mine ai  PRO.png

Ninja_Moca

User
    Player
    Salut. 

Propunerea ta mi se pare interesanta, deoarece iti va fi mai ușor sa cumperi itemele necesare pe parcursul meciului. Vei putea da rush/sa te aperi mai ușor.

Mie mi se pare o propunere bună, deci de la mine ai :pro: .

Bafta!

Bombita_01

User
    Player
    Salut! 

Eu sincer nu vad rostul acestui lucru, adică cei de la gamster vor mai lucra pentru un nimic.Nu mi se pare mare lucru care este necesar. 

De la mine ai :contra: .

Succes în continuare! 

AlexelTL_GOD

User
    Player
    Salutare, QuickBuy va fi adăugat la update-ul Gamster 2.0, cu premierea pe 1 august 2021!

Vă așteptăm!

Topic closed.

Status
    Not open for further replies.