• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala

Status
    Not open for further replies.

Fadded.

User
    Player
    * Nick-ul tău: Fadded

* Propunere: Daca un jucator / donator primeste /mute, acesta sa fie on pe sectiune pentru a ii expira sanctiunea.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca daca primesti /mute (ex: 1 ora pentru limbaj) tu in acel timp poti sa te duci pe alte sectiuni sa faci acelasi lucru, iar dupa o ora sa revii sa injuri din nou. Asa daca primesti mute, trebuie sa stai on pe sectiunea pe care ai primit pentru a expira.

* Subserver: Global.

* Alte precizări:  -

AdyMN

User
    Player
    Salut Fadded, ideea ta este una foarte bună

Sunt foarte mulți playeri care doar intră înjură și ies și apoi după ce expiră mute-ul păi reintră și înjură iar și etc.

Așa că votul meu este:

:pro:

Crayu

User
    Player
    Salut,

Este o idee foarte buna deoarece toti jucătorii care sunt sancționați cu mute,ies si intra din nou cand pot vorbi pe chat

⛧_SkilleD⛧

User
    Player
    O idee buna, cum au zis si cei de mai sus, majoritatea jucatorilor injura si ies de pe server sau intra pe alte sectiuni, dupa ce trece mute-ul intra iar si injura, cu propunerea ta jucatorii sunt obligati sa stea on pe sectiune ca sa treaca mute-ul :pro:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Este o idee destul de buna, deoarece, cum ai zis si tu, unii vin, injura apoi ies si revin dupa ce le trece mute-ul, ceea ce nu este prea bine. 

Eu iti voi da :pro: .

Gidayyat

User
    Player
    Salut Fadded.

1. Propunerea ta este una foarte utila.

2. Unii playeri injura si zic 'Lasa ca ii doar o jumate de ora sau o ora' si iese de pe sectiune si cand revine nu mai are mute

3. Imi place.

De la mine ai :pro:

Nowthi.

User
    Player
    Salut, Fadded.

Este o idee foarte buna deoarece toti jucătorii care sunt sancționați cu mute,ies si intra din nou cand pot vorbi pe chat. E foarte buna propunerea ta!

Last edited by a moderator:

xXShaSesXx

User
    Player
    Salut. O idee foarte buna. 

Aici pe creative classic sunt multi toxici cu multe conturi care te injura,le dai mute si dupa intra pe alte conturi si asa incontinuu si repeta. 

Mie mi se pare ideea asta geniala 

ThymeWarp28

User
    Player
    Salut Fadded,mi se pare o idee foarte buna si cred ca ar mentine chatul curat mai multa vreme.

Votul meu este :pro:

DarkNoob.

User
    Player
    Salut

Imi place propunerea ta deoarece multi jucatori o sa se plictiseasca fara acces la chat,deci nu o sa mai injure random pe chat.

Votul meu este un :pro:

Duncan2003

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta mi se pare foarte faina, deoarece te cam plictisi cand ai mute (mai ales daca e 2h sau chiar mai mult), mai ales daca esti genul de persoana care vorbeste mult pe chat si nu doar se joaca si pur si simplu iesi sau asa cum ai spus si tu, te duci pe alta sectiune si incalci iar regulamentul, ajungand iar sa primesti mute. Sunt de parere ca asta i-ar face pe cei care tot injura/jignesc etc sa se opreasca, pentru ca ar ramane fara acces la chat o perioada mai lunga de timp,iar daca ar iesi nu i-ar ajuta.

AimSlash

User
    Player
    Salut! Imi place foarte mult propunerea ta, ar fi mai corect asa, deoarece jucatorii se pot deconecta, sa se duca pe alta sectiune si sa faca acelasi lucru! :pro: .

Kasiey

VIP
    VIP

este o idee foate foarte buna. 

qShayn

User
    Player
    Imi place ideea ta.

Cred ca ar reduce spam-ul si limbajul folosit de unele persoane. Daca primesti 2h mute trebuie sa astepti 2h pe joc, nu sa te duci pe afara sau pe alt joc si cand revii sa poti vorbi iar.

xDarkee7

User
    Player
    Salut Fadded! Imi place parerea ta pentru ca destul de multi jucatori ies cand iau mute pe o anumita sectiune si se reintorc sa faca din nou acelasi lucru cand expira mute-ul.

StefiMwR

User
    Player
    Salut , ideea ta este foarte buna ! Aproape de fiecare data când un jucător primește mute , părăsește secțiunea ! De la mine ai :pro:

ZzgamingRoSW

User
    Player
    Salut, o idee utila, deoarece majoritate jucatorilor ies dupa ce au fost sanctionati , iar acest lucru ar face o diferenta, votul meu este :pro:

DarkTiger

User
    Player
    :pro:  nu prea o sa le convina sa stea de ex 2-3 ore pe sectiune doar ca sa le expire mute-ul, si pe viitor o sa stea in banca lor

Master.

🔥 BedWars 🔥
    Player
    Salut!

Mi se pare o idee foarte buna si corecta, pentru ca in acel timp poti sa faci altceva si dupa ce expira mute-ul sa te intorci si sa vorbesti la fel de urat. Si mie mi-ar placea foarte mult, deoarece nu am mai fi deranjati atat de mult. De la mine ai :pro: .Succes!

Status
    Not open for further replies.