• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala

Status
    Not open for further replies.

JoshuaMCH

User
    Player
    * Nick-ul tău: JoshuaMCH

* Propunere: Ca Atunci Cănd Se Da Ban/Mute Sa Existe Un Loc Unde Sa Pui Poza/Video-ul Cu Dovada Pentru Sancțiune 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In Bine 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pai Pentru Ca Ar Fi Mai Puține Certuri Pe Chat De Genul }Vreau Dovada pentru X" Așa Ai Putea Pune Un Link Si Gata I-ai Dat Dovada Fără Sa Mai Fie Astfel De Certuri {Da Știu Ca De Aceasta Exista Forumul} Dar Ar Fi Mai Puține Reclamați Inutile Pentru Ca Poate Doar Poate Daca Dovada E Clara Si Jucător-ul Își Da Seama Ca A Greșit Si Ca Merita Acest Lucru Si Nu Va Mai Face Reclamație Inutila 

* Subserver: Global 

* Alte precizări: Daca Credeti Sa Cresesc Cu Ceva Va Rog fiti simceri

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Consider ca propunerea ta nu este una foarte buna, deoarece multi jucatori folosesc intentionat un limbaj inadecvat, stiind ca vor fi sanctionati. In multe cazuri, mute-ul este dat in momente evidente, in care nu exista nelamuriri. Totodata cand vine vorba de ban, spre exemplu cel pentru reclama la alte servere, cel care a facut reclama respectiva, a facut o cu intentie, dandu-si seama singur ca va primi ban permanent.

Asa cum ai spus si tu, pe forum se pun inclusiv reclamatiile. Daca propunerea ta ar fi acceptata, sectiunea "Reclamatii" din forum nu ar mai exista sau ar fi degeaba. 

:contra:

mini.

god gaymer
    Player
    Nu stau mult sa explic pe tema asta.
    Tu iti poti face acest loc pe discord sau pe notepad sau oriunde. E ca si cum ai postat o dovada cuiva care nu ti-a facut reclamatie.

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Nu cred ca este o idee buna, deoarece cum s-a zis si mai sus, unii injura intentionat pentru a primi mute, in plus, daca cineva crede ca nu a fost sanctionat corect, poate face oricand o reclamatie pe forum unde va primi dovada.

Flix

User
    Player
    Salut! Daca propunerea ta ar fi adaugata nu mai vad rostul sectiunii de reclamatii. Cum s-a zis si mai sus, oferi dovezi cuiva care nu ti-a facut reclamatie. :contra:

Master.

🔥 BedWars 🔥
    Player
    Salut!

In cazul in care jucatorii considera ca nu au fost sanctionati corect, pot face oricand reclamatie.

iSpuddie305

User
    Player
    Salut, eu cred ca sugestia ta este inutila, deoarece, jucatorii pot face o reclamatie daca nu cred ca au fost sanctionati corect. Cu parere de rau, de la mine ai :contra:

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

Propunerea ta nu este potrivita in acest context, deoarece cum s-a discutat mai sus, sunt jucatori care injura intentionat pentru a fi sanctionati. Plus ca oricine poate face reclamatie daca nu a fost sanctionat corect.

Status
    Not open for further replies.