• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala

Status
    Not open for further replies.

mini.

god gaymer
    Player
    * Nick-ul tău: xMiniGun

* Propunere: Sa se adauge o optiune in care sa primesti Rare Keys si Premium Keys de la votat in functie de gradul tau (Loyal/Veteran)
    Daca ai Loyal, ai sansa de 10% pe vot sa iei Rare Keys
    Daca ai Veteran, ai sanse de 10% pe vot sa iei Premium Keys

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Sunt destul de sigur ca ar influenta in bine, mai ales pentru cei ce nu au grade de donatori

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ei bine, dupa cum stiu de la xImIriis, exista o probabilitate pe creative sa-ti pice cheie daca votezi serverul. Zic ca e o idee buna deoarece nu se prea folosesc rare keys (nici pe /tshop nu se gaseste daca nu ma insel) si cei care au loyal/veteran se pot bucura de chei, in functie de vechimea lor, de ce nu? Pana la urma, aceste grade nu costa nimic, le poti obtine prin vechime.

* Subserver: Global

* Alte precizări: Sansa mentionata mai sus ar putea fi luat un exemplu, nu trebuie neaparat sa urmati acel exemplu, dar mi se pare cel mai bine. Votati! 😄

IulianX7

User
    Player
    PROPUNERE OP AI PRO de la mine. acest lucru ar influența playerii sa voteze pt ca crateul vote/dropparty e cam slab la loot si cam esti obligat pt pay2win. Adică 5euro 10keys e cam scump. Macar daca sar da loot mai bun si bani mai multi la crateuti

Gl pt această propunere 

Signed IulianX7 <33 

Loo32

User
    Player
    Imi place sugestia facuta deorace ar  aduce mai multi playeri sectiunii.

:pro:

Last edited by a moderator:

LD007

Lupisor
    Player
    Oh yes, :pro: . First, e super buna ideea, asa ai avea mai multe lucruri de care sa te bucuri, pe langa numele diferit in chat si in tab. Second, ar putea fi un super mare boost in randul voturilor, cei ce au ajuns deja la un numar destul de mare de voturi ce le poate permite sa fac cam orice (Ma refer sa aplice pentru staff Helper/Mod/Admin sau pentru factiuni, in special pe sectiunea GTA), ar putea fi in continuare incurajati sa voteze.

Why not pana la urma.

DEVVOisHot

User
    Player
    Propunerea ta mi se pare una foarte buna. Poate asa unii jucatori vor incepe sa voteze in speranta ca le vor pica keys. De la mine ai :pro:

Mada16

User
    Player
    Imi place propunerea ta. Asa ar fi mai multe avantaje pentru cei vechi si ar putea sa inceapa mai multa lume sa voteze serverul.

Neyzouu

User
    Player
    Buna Mini!
    Imi place aceasta propunere. Ar face jucatorii sa voteze serverul mai mult, in schimbul unui mic premiu.
    De la mine ai  :pro:
    Mult succes! 

xImIriis_

User
    Player
    Salut!
    Daca  propunerea ta ar fii implementata pe server, sunt sigura ca majoritatea jucatoriilor ar incepe sa voteze zilnic pentru aceea sansa la keys, iar jucatorii vechi ar putea beneficia de un avantaj al vechimii lor. 

Bombita_01

User
    Player
    Salut xMiniGun! 

Propunerea ta, din punctul meu de vedere este una foarte bună. Ar face playerii sa voteze mai mult, și ar primii și ei o răsplată pentru ca au peste 500 de zile pe server. De la mine ai :pro: . 

ItsProGamer

User
    Player
    Idee mai buna n am văzut, sunt total de acord cu propunerea ta ca eu zic ca pentru 1k/500 days ne ar trebui o mica recompensa in plus, daca se decide staffu sa bage așa ceva, poate sa modifice premiile de la rare crate/premium crate. 

Si ar fii mai corect să nu se poată vinde. 

Doar persoana care are loyal/veteran sa poata sa aiba. 

GG_Legends

User
    Player
    :pro: nu este o propunere rea si chiar ar trebuii sa avem si noi un beneficiu la loyal/veteran xd

TibiDasher

User
    Player
    :pro:  da, e ok pentru ca nu exista niciun beneficiu pentru cei cu grad de loyal/veteran

ITZANDREWRO

User
    Player
    Salut ideea ta e foarte buna :pro: , pentru ca ar sustine mai mult votarea servarului si veteranii/loiali s-ar reinteresa din nou

+ca faci foarte greu rost de rare keys/premium keys, si rare key-urile sunt doar pe anumite sectiuni.

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut xMiniGun,

Consider ca ideea ta este una buna deoarece ar influenta playerii sa voteze mai des, doar ca acele keys (rare) sunt super op asa ca ar trebuii sa fie o sansa minuscula de 1%, infine all in ideea este buna.

De la mine ai un :pro:

Denis Olar

User
    Player
    E o idee ce ar face playerii sa voteze si sa ramana pe acest server

PRO

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.