• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected - Propunere GTA -

Status
    Not open for further replies.

ALIN007

User
    Player
     * Nick-ul tău: ALIN007

* Propunere: Nerf-uirea si balansarea Shotgun-ului Gauss pentru a repara intre alte arme si gauss.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine, Toti jucatori folosesc gauss din cauza ca este prea OP si enervant

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :
    1.  Toti jucatorii vor folosii iteme ca Gauss si vor campa indiferent ca ai un gauss in inventar, acest lucru nu balanseaza armele de tier mai mare  atat timp poti avea 5 sau mai multe in inventar a cate 12 gloante pentru a spama camp din orice safezone sau sa alergi dupa inamic .

2. Daca nu v-ati dat seama, toata comunitatea de GTA va fii nevoita in loc sa isi ia cele mai OP lucruri, sa joace abuziv cu arma respectiva care este minim 10k pe Shop-ul Ammunition (care la urmatorul sezon se mai poate rezolva economia) sa iti dea damage solid pana la 30blocuri si prin Scutul Antiglont,

3. Inainte Gauss-ul nu era prea OP pana in sezonul 11 (sau Sezonul 1 2.0) pana cand si-a luat un buff de damage crescut. si in anii trecuti Gausul si-a luat un buff la munitie (8->12) iar armele noi introduse in Sezonul 10 (exemplu : Assault Gun si Schwarzlose MG712) sunt destul de balansate dar nu ca si gauss.

* Subserver: GTA

* Alte precizări: Gauss-ul ii trebuia un nerf de mult pentru ca damageul si munitia sa se poate abuza, stricand fix gameplay-ul indiferent a jucatorilor veterani si a jucatorilor noi care incearca sa aibe fun.
    Sugestii Nerf: Munitie  de la 12 -> 6  + damage redus cu 45% / Timp lung de incarcare a urmatorului glont pe teava armei.

PS: Doresc ca si stafful sectiuni sa se ocupe mai mult in balansare. restul armleor  sunt ok dar aceasta toti din comunitate sunt de acord ca trebuie un rework al armei.

[Fanta123]

User
    Player
    Salut, nu cred ca e momentul sa schimbam o singura arma pe care o consideram 'prea op', fiecare arma are rolul ei in lupta si fiecare arma are o putere anume la o anumita distanta sau intr-o anumita situatie.De exemplu tin minte ca inainte de 2.0, nimeni nu mai folosea Gauss pentru ca era o arma inutila.Playerii care au o armura buna primesc foarte putin hp de la Gauss, ceea ce-l face slab.De asemenea poti sa ajungi foarte rapid si usor langa o persoana cu jetpack sau AS50.Daca se schimba o arma nu inseamna ca sectiunea o sa aiba parte de sectiuni majore, in timp nici nu o sa stim ca arma a fost schimbata.Sunt multe alte arme la care am putea face o propunere dar cu siguranta Shotgun Gauss nu e una dintre ele.

Imi pare rau dar de la mine ai un 

:contra:

Octaq_

User
    Player
    Sunt deacord cu propunerea ta ,fiindca este foarte (toxic) gauss-ul,poate da de la 30 de blocks ,si mai ales se dau gloantele non-stop , e ft usor sa omori un player daca este inafara SF-zonului,daca nu are AS,dar si daca ai AS , tot poti sa fii mort.

De la mine ai un :  :pro:

ALIN007

User
    Player
    @[Fanta123] Chestia cu gauss este ca este prea op daca tii m,mai mult decat unu.  acuma ma gandesc ca un nou jucator nu se poate juca daca toti dau cu gauss de la 30 blocuri distanta face arma ne balansata.
    eu sugeram sa incarci arma mai incet decat cum este acum.

Despre As50 daca iti iei hit si iti dai boost , te oprestrii din boost-ul ala de movement facand pentru alti care nu au jetpack (indiferent donator sau nedonator) un cosmar de ajuca contra unuia cu 30 gassuri (exagerare)

Macar ti-ai dat cu parerea despre starea acestei sugesti acest lucru. Multumesc pentru vot.

Last edited by a moderator:

DaddyDiet

User
    Player
    Deja se folosește prea mult gauss pe GTA, chiar cum a zis alin, se folosește non stop... Mai rău decat cum era cu olympia, oricum nu e singura schimbare care trebuie făcută... Dar deja e prea de tot pt că acel shotgun la p4 da fix -6.5 HP ft mult în opinia mea, așa cum toți joaca cu cate 3... Na... De la mine ai :pro:

Super_Gamer_

User
    Player
    Mna.O idee pe care am propus o acum cativa ani.Complet ignorata.Ce pot sa spun,gaussul e intr adevar enervant.Asta acum,pentru ca nu avem jetpackuri.Si totusi,si atunci cand avem  este o arma de la care poti sa dai mare rage.De exemplu eu faceam 1v1 cu un jucator(wipeul trecut) si eram 2hp.El de ce sa se lupte si el.A dat cu gaussul si m a omorat.Daca fugeam zicea "run".EL FIIND 6HP.

Din partea mea ai un MARE 

:pro:

DaddyDiet

User
    Player
    Doamne iartă-ma... Da a ajuns GTA ul asta in ultimul hal.. toți doar cu gauss... Sa se facă frate un down sau sa sa faceți să nu dea prin scut... Unul la p4 da -6.5 ... Nu mai e GTA asta...

IulianX7

User
    Player
    PRO.png Aceasta arma e prea op si ar trebui sa i se adauge un nerf de slowness 2 si sa dea dela o raza mai mica

Status
    Not open for further replies.