• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

Super_Gamer_PRO

User
    Player
    * Nick-ul tău: Super_Gamer_PRO

* Propunere: Eliminarea GFPD

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Noi,factiunile ostile,suntem luati pe la spate de asa zisii: Politisti,Swat si FBI.Fac aceasta propunere deoarece codeXN m-a luat pe la spate din COPAC a 4-a oara,si deja m am saturat de atitudinea lui de "Legea e lege". Inteleg,legea e lege,dar daca vii si ma iei la spate din copaci deja imi sare mustaru.Si nu se intampla asta doar cu mine,cu toti ostilii.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : GTA este facuta pentru PvP. Oameni ca codeXN sau 1Cube1 vin si strica tot.

* Subserver: GTA

* Alte precizări: #JosGFPD

codeXN

User
    Player
    Aceasta este crea mai prosta propunere pe care am vazut-o
    de la mine ai

CONTRA

DEVdex123_

User
    Player
    +1 pentru ca daca vrem sa facem 1v1 inafara warp pvp-ului tot vin politaii astia derutati si ne strica distractia . Alin si cu astia , voi , n am trea cu voi dar stricati distractia
    +1 Aprob

theogabriel2009

🔵 I believe in 14 Supremacy 🔵
    Player
    Cred ca nu te-ai gandit mult inainte sa faci propunerea asta. Sper ca e o gluma. Pluginul pentru jail ar fi degeaba, same cu bazele Police, S.W.A.T., FBI, 3 factiuni intregi nu ar mai exista, e ca si cum scoti factiunile ostile din GTA: scoti o parte intreaga din joc. Fiecare factiune are rolul ei si fara politie factiunile ostile ar domina orasul fara probleme avand drogui bombe si potiuni de healing.
    Contra, revino-ti frate.

LAGI

Rațoi
    Player
    Sincer,nu inteleg sensul factiunilor de police daca propunerea ta va fi acceptata.Deci de la mine ai un:

Contra

sughhardaddys

User
    Player
    cea mai stupida propunere=)))))))))).
    Sectiune-a GTA fara Factiunile GFPD nu mai e nimic in+ ca este WARP PVP pentru a face pvp fara sa fii amendat-sanctionat.
    CONTRA

Super_Gamer_PRO

User
    Player
    cea mai stupida propunere=)))))))))).
    Sectiune-a GTA fara Factiunile GFPD nu mai e nimic in+ ca este WARP PVP pentru a face pvp fara sa fii amendat-sanctionat.
    CONTRA
    nici nu ai citit ce am zis...in primu rand sunt terro nu sunt sanctionat pentru pvp dar mna ayaye

theogabriel2009

🔵 I believe in 14 Supremacy 🔵
    Player
    Esti sanctionat pentru pvp avand in vedere ca tu nu poti sa faci pvp in safezone, sanctiunea fiind un jail ;)

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Nu cred ca este o idee ce poate aduce numai beneficii. La fel ca si celelalte Factiuni, GFPD-ul are scopul sau pe sectiune, fie ca-ti place fie ca nu. Poti face PvP la fel de bine la /warp PvP sau prin intermediul duelelor [/duel]. Este o constanta sursa de bani si protejeaza jucatorii noi.
    Ai putea sa te pui in locul acelor jucatori ce nu stiu cum functioneaza sectiunea. Adu-ti aminte cum erai la inceput si ce nu dadeai ca cineva sa te protejeze.

Acestea fiind spuse, multumim frumos pentru propunere insa momentan aceasta nu va fi folosita.

Status
    Not open for further replies.