Nick-ul tau:AbiTalent9
Propunere
upa parerea mea ar trebui pe sectiunea JumpDown sa se adauge niste rankuri,cum ar fi newbie,master,emperor,king,god si supreme.Aceste rankuri sa fie luate cu bani,spre ex daca castigi o runda colectezi 5 bani,iar 3 runde ori 5 monede=15 monede iar daca castigi si deathmatch-ul inca 10.Pentru a cumpara acest rank ar trebui sa se faca un NPC cu numele RSHOP(adica rank shop,numele poate fi oricare,doar ziceam ) si de acolo sa se poata cumpara.Preturile sa fie urmatoarele:newbie-550;master-1750;emperor-2450-king-3800;god-5000 si supreme 7000.Iar ca premiu ca ai ajuns la ultimul rank sa primesti 5 tokens,sunt putine dar ca sa motivezi playerii e destul.Am uitat sa mentionez ca toti jucatorii au rankul starter care este gratis.
Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate:In bine!
De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca asa am face aceasta sectiune mai jucata si cu mai multi jucatori.
Subserver:JumpDown
Alte precizări:-
Propunere
Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate:In bine!
De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca asa am face aceasta sectiune mai jucata si cu mai multi jucatori.
Subserver:JumpDown
Alte precizări:-