• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere JumpDown

Status
    Not open for further replies.

♕AbiTalent9♕

User
    Player
    Nick-ul tau:AbiTalent9

Propunere:Dupa parerea mea ar trebui pe sectiunea JumpDown sa se adauge niste rankuri,cum ar fi newbie,master,emperor,king,god si supreme.Aceste rankuri sa fie luate cu bani,spre ex daca castigi o runda colectezi 5 bani,iar 3 runde ori 5 monede=15 monede iar daca castigi si deathmatch-ul inca 10.Pentru a cumpara acest rank ar trebui sa se faca un NPC cu numele RSHOP(adica rank shop,numele poate fi oricare,doar ziceam ) si de acolo sa se poata cumpara.Preturile sa fie urmatoarele:newbie-550;master-1750;emperor-2450-king-3800;god-5000 si supreme 7000.Iar ca premiu ca ai ajuns la ultimul rank sa primesti 5 tokens,sunt putine dar ca sa motivezi playerii e destul.Am uitat sa mentionez ca toti jucatorii au rankul starter care este gratis.

Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate:In bine!

De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca asa am face aceasta sectiune mai jucata si cu mai multi jucatori.

Subserver:JumpDown

Alte precizări:-

Jamaicanu

User
    Player
    Salut!

Parerea mea este ca ar fi mult mai jucata sectiunea daca ar exista acele rank-uri.

Votul meu este :pro:  Succes!

LD007

Lupisor
    Player
    Interesanta propunere, asa vei avea un scop mai precis sa te joci. Stiind ca vei urca in rank daca castigi, va face totul putin mai competitiv. Poate se va adauga si opusul, adica daca pierzi mai multe meciuri la rand, sa scada punctele, nu multe, pentru a nu descuraja juactorii. Eu iti voi da :pro: .

mini.

god gaymer
    Player
    Scopul jocului JumpDown nu este sa fii pe primul loc, ci sa te distrezi cand il joci. Eu nu vad niciun avantaj daca s-ar adauga aceste rank-uri, ca nu e ca pe SpeedBuilders sau Arcade sau Skywars si asa mai departe.
    Imi pare rau sa-ti spun, dar eu zic ca e bine asa, nu strica daca nu ai rank . :contra:

ThymeWarp28

User
    Player
    Salut!Ma bucur ca te-ai decis sa faci o propunere pentru a face sectiunea Jump Down mai jucata.

Eu unul o jucam destul de des,insa m-am lasat de aceasta sectiune,deoarece nu prea aveai ce sa faci cu banii care ramaneau in plus,decat sa cumperi iteme la deatmatch.

Eu consider ca astfel aceasta sectiune va fi mai jucata,si,ar fi timpul sa ne reuitam peste sectiunile vechi,si sa le dam un upgrade,pentru a atrage mai multi playeri.

In concluzie,cred ca vor fi atrasi playerii de aceste grade,ca atare,votul meu este :pro:

Duncan2003

User
    Player
    Salut, mi se pare ca propunerea ta e foarte faina.
    Desi da, sectiunea e "for fun", cam toate minigame-urile sunt la fel, deci eu sunt de parere ca daca s-ar adauga rank-uri pe care le poti obtine castigand, sunt sanse sa fie o activitate ceva mai ridicata pe sectiune, si ar atrage jucatorii, pentru ca ar avea "un scop", altul in afara celui de a se distra. Parerea mea 🙂

:pro:

NexyzZ1

Graphic Designer
    Player
    Salut, imi place foarte mult aceasta propunere, aceasta va influenta foarte mult pentru ca jucatorii vor avea concurenta si vointa de a avea cel mai mare rank.  :pro:

Status
    Not open for further replies.