• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere: OG Weekend

Status
    Not open for further replies.

CristiCelMar

User
    Player
     * Nick-ul tău: ii_sxd

* Propunere: În fiecare weekend, Mapele Vechi de Bedwars revin (2 zile).

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : În bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Unor playeri le este dor de mapele vechi de Bedwars / nu le plac mapele noi.

* Subserver: Bedwars

I_EPiC_I

User
    Player
    Salut,

In trecut a mai fost o propunere asemanatoare. Votul meu la aceastra propunere este :contra:  pentru ca nu are sens ca mapele vechi sa revina doar 2 zile, mi se pare degeaba.

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Consider ca , nu are sens ca mapele vechi sa revina timp de 2 zile , asa ca vote-ul meu este  :contra:

The_wolf_gir

User
    Player
    Buna

Eu consider ca nu are rost sa revina mapele noi pe bedwars  timp de 2 zile,pentru mai mult timp da ,dar pentru doar 2 zile ,este degeaba .Votul meu este :contra:

MrAlinberg

Demon Slayer
    Player
    Salut, eu doar in weekend am timp sa joc Minecraft si unul dintre minigame-urile mele preferate este BedWars-ul.

Mi-ar face placere ca in acele 2 zile din weekend sa pot juca pe mapele vechi!

:pro:

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Buna

Mi-ar placea daca ar reveni permanent nu vad de ce ar sta 2 zile, de la mine :contra:

Sergetec_S

Administrator
    Staff member
    Administrator
    Salut, propunerea ta suna ok in teorie, insa in practica ar fi destul de greu, iar doar pt 2 zile nu se merita. Voi ati cerut mape noi, acum le vreti pe cele vechi ? Votul meu este :contra:

DarkAshe

User
    Player
    Well... in loc as fie activate si reactivate in Weekend, nu ar fi mai bine pur si simplu sa reapara in lista de mape? :pro:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Nu cred ca este o idee buna, deoarece, cum s-a zis si mai sus, ar fi destul de multa munca doar pentru 2 zile. S-au adaugat multe mape noi pe care te poti juca si pe care le poti invata.

:contra:

Flix

User
    Player
    Nu inteleg cu ce ar ajuta propunerea ta in dezvoltarea serverului si ar fii foarte multa munca.  :contra:

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Este multa munca sa se adauge doar pentru 2 zile mapele vechi, iar apoi dupa acele 2 zile sa se readauge cele noi. Totodata, sunt jucatori care se pot juca doar in weekend si care doresc sa se joace si sa invete mapele noi.

Master.

🔥 BedWars 🔥
    Player
    Salut!

Nu vad rostul de a se readauga niste mape doar 2 zile pe saptamana, este munca in plus, daca se readauga, sa fie permanente.

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

Propunerea este inutila din punctul meu de vedere. Ce rost ar avea ca mapele vechi sa se intoarca doar pentru 2 zile ? Mai bine ar fi sa revina definitiv, fara sa mai dea batai de cap membrilor din staff pentru a le introduce in gameplay in fiecare weekend.

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut, 

Ideea este foarte buna, insa din pacate este foarte greu de implementat.

T/C

Status
    Not open for further replies.