• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SpeedBuilders

Status
    Not open for further replies.

mini.

god gaymer
    Player
    * Nick-ul tău: xMiniGun

* Propunere: Adaugarea unei regiuni in spawn in care jucatorii nu se pot apropia

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : https://imgur.com/a/24aKm12 . Dupa cum vedeti in aceasta imagine, sunt jucatori care se baga in sign , pentru ca sunt arenele pline. Ar fi mai ok sa fie spatiu pentru toata lumea. Daca nu poate adauga BOBOBO_ arene, macar poate face asta.

* Subserver: SpeedBuilders

* Alte precizări:  Votati xd

Duncan2003

User
    Player
    Salut!
    Sunt de acord cu propunerea ta, pentru ca jucatorii nu pot intra in arene pentru ca unii stau lipiti de sign-uri si da, este enervant :))

:pro:

SR20.

User
    Player
    asta si arene noi ;

_Maniacu22

User
    Player
    Salut! Imi place propunerea ta. Sunt multi jucatori care stau aproape de arene si nu vezi mai nimic. Ar fi fain si niste arene noi, sunt foarte multi jucatori care joaca speedbuilders.

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Ar fi o idee buna, deoarece, cum ai zis si tu, unii jucatori se baga in fara iar tu nu poti sa dai click pe acesta. Asta ar ajuta foarte mult pe toata lumea.

AdyMN

User
    Player
    Salut 

Ideea ta ar fi una efectivă, pentru că unii playeri nu pot intra in arenă de pe sign-urile de sus 

♕AbiTalent9♕

User
    Player
    Buna!Ideea ta este una destul de buna deoarece se mai intampla ca playerii sa se bage in sign-uri si altii sa nu poata intra in arena.Votul meu este :pro: ,succes!

AimSlash

User
    Player
    Salut! O propunere foarte buna! Chiar mi s-a intamplat chestia asta. :pro:

Fadded.

User
    Player
    Salut. Propunerea ta este foarte buna, chiar este enervant cand nu poti intra in arena din cauza jucatorilor.

xDarkee7

User
    Player
    Salut! Eu personal am intampinat de multe ori aceasta problema si cred ca se poate rezolva usor.  :pro:

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Sunt de acord
    Nu mi se pare normal ca inca sa trebuiasca sa intri de pe Signuri o busola ar fi de ajutor
    De la mine :pro:

Its_Stefi

User
    Player
    Sunt de acord.

Este foarte enervant ca nu poti intra în Arena de ceilalți playeri. Votul meu este :pro:

StefiMwR

User
    Player
    Salut , propunerea ta este una buna ! In acest mod nu trebuie sa mai aștepți pana când playerul o sa între in arena , fiind lipit de sign ! :pro:

iTzArdnaxela

User
    Player
    De acord! Este imposibil sa intrii intr-o arena cand sunt undeva pe la 80 de jucatori online. Ar prinde bine o regiune

GodBoy1432

User
    Player
    Am tot propus de multe ori acest lucru.Chiar ma bucur ca ai facut propunerea pe forum. Tot am intrebat daca exista sau se poate baga vreo sanctiune pentru asta , insa nu s-a putut. De la mine ai :pro: !

Gabrihell_Jf

User
    Player
    Salut !

Este o idee bune, deoarece jucatorii ar putea sa vada ma usor cati jucatori mai sunt in viata pe o arena sau sa vada cand incepe o arena noua.

De la mine ai :pro:

Status
    Not open for further replies.