• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sanctionarea Playeri Bedwars

Status
    Not open for further replies.

LucaTra

User
    Player
    Nick-ul tau : LucaTraditional

Propunere: Sanctionarea playerilor care dau /hub /lobby sau disconnect in timpul meciurilor de  doubles , quads.

Cum crezi ca ar influenta propunerea ta comunitatea: Playerii incepatori ar putea sa castige / invete sa joace mult mai usor , in echipe intregi , in loc de  1v2 /2v4/3v4, acestia neputand sa tina fata unei echipe intregi doar cu un player sau jumatate din echipa.

De ce crezi ca aceasta propunere ar fi utila pentru aceasta comunitate: Mai multi playeri ar venii pe aceasta sectiune candindu se ca ar fii egalitate intre echipe , momentan unii playerii dand leave match fara un anumit motiv. Asta facand ca mai multi playeri sa ramana in meci pana la final alaturi de echipa . 

Subserver : Bedwars 

Alte precizari: Nu doresc sa precizez lucruri suplimentare.

Last edited by a moderator:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Nu cred ca ai putea sanctiona doar pentru asta. Pot exista mult mai multe motive pentru care cineva iese dintr-un meci, nu numai rwa-voina este de vina. De exemplu poate iti cade internetul, nu ai ce face, nu stine de tine. Poate cineva are ceva probleme urgente si iese, poate trebuie sa se duca undeva si asa mai departe. Nu ai cum bana e cineva ca are niste probleme ce nu depind de el, nu are cum sa le rezolve si nicidecum sa vada in viitor.

Votul meu este :contra:

AndreeaTL

User
    Player
    Buna.

Propunerea ta nu mi se pare buna deoarece multi jucatori pot sa dea hub din motive personal, de exemplu, cum ti s-a spus si mai sus, poate le pica internetul sau au probleme de rezolvat in momentul acela si nu vad de ce ar trebui sa fi sanctionat pentru asta. 
    De la mine ai :contra:  bafta.

PinguinasulD

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta nu mi se pare una buna, deoarece sunt multi playeri care sunt nevoiti sa dea /hub din motive personale, poate le pica netul, poate trebuie sa mearga la masa si fiind sanctionati i-ar putea face sa se lase de bedwars. 

De la mine ai  contrac.png

Last edited by a moderator:

Master.

🔥 BedWars 🔥
    Player
    Salut, 

Propunerea nu mi se pare cea mai buna deoarece parerea mea e ca playerii joaca cand vor ei si cat vor ei. Daca s-ar sanctiona, probabil nu s-ar mai juca nimeni. Playerii nu dau /hub doar pentru ca se ''oftica'', uneori sunt si motive mai importante.

:contra:

IulianX7

User
    Player
    Sunt CONTRA pt ca ai dreptu sa iesi de exemplu vine maicata si zice "SPALA VASELE" ei bine vei da /hub si vei incepe alt meci nu inteleg de ce sa fii sanctionat pt asta

AlexelTL_GOD

User
    Player
    Salutare,  la update-ul Gamster 2.0 va fi disponibilă comanda /rejoin. Însă, nu putem sancționa acest lucru deoarece nu putem știi ce se poate întâmpla cu jucătorii în viața lor reală, iar aceștia ar putea fi sancționați degeaba. Premierea acestui update va fi pe 1 august 2021! Vă așteptăm!

Topic closed.

Status
    Not open for further replies.