• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected sugestie BedWars

Status
    Not open for further replies.

xxOTRAVELUxx

User
    Player
    * Nick-ul tău: xxOTRAVAxx

* Propunere:  galeti cu apa pe shop

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : ar face mai mult pvp

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :  protectia patului va fi crescuta sau poti cand cazi in void sa pui apa si sa te urci inapoi

* Subserver: BedWars 

* Alte precizări: nu

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca ar fi o idee buna, deoarece asa cum ai spus si tu mai sus, daca se intampla sa te bati cu cineva si apuci sa iti pui o galeata de apa, ai putea foarte usor sa te ridici inapoi si sa iti continui meciul. De asemenea protectia patului ar fi mai crescuta si i-ar ajuta pe cei ce joaca mult mai defensiv. Un item in plus nu cred ca ar strica jocul, ci din contra, l-ar face mult mai interesant si captivant. S-ar putea face mai multe tactici atat pe partea ofensiva, cat si pe partea defensiva. 

Votul meu este :pro:

ToneTer

User
    Player
    Salut xxOTRAVAxx!

Propunerea ta este una ok, stiu ca multi jucatori ar fi foarte fericiti sa se adauge galeti cu apa si ar schimba bedwars foarte mult, dar, nu stim cum pot abuza de acest lucru, adica sigur o sa fie si buguri, iar jucatorii pot abuza si pot trolla foarte mult.

Din pacate votul meu este :contra: .

zJustBoyy

User
    Player
    Salut xxOTRAVAxx!

Imi place propunerea ta, deoarece galeti cu apa ar fi util pentru protectia patului.

De la mine ai :pro:

O zi buna!

~zJustBoyy

Flix

User
    Player
    Salut!

Daca propunerea ta ar fi implementata ar strica complet BedWars ul, pe mine personal nu m-ar incanta sa dau de un player care are apa la pat si sa cad in void cand ii sparg patul sau sa imi pierd viteza, pe playerii mai defensivi i-ar incanta acest lucru insa pe cei ofensivi nu prea, fiind mai multi playeri ofensivi decat defensivi consider ca sectiuniile de BedWars ar pierde din playerii ofensivi si vor ramane in mare parte cei defensivi, asadar meciurile vor fi foarte lungi si multi playeri nu ar gasi meci. :contra:

AIin01

User
    Player
    Salut !

Consider ca propunerea ta este una bunicica , dar , fiind o sectiuni si de team , se poate face troll foarte mult cu aceste galeti cu apa . Din cauza aceasta nu pot spune ca aceasta propunere o sa fie asa de buna .

:contra:

Ninja_Moca

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta mi se pare una foarte bună, deoarece  ar fi mult mai ușor sa-ti aperi patul de un inamic care folosește TNT, sau dacă te bati cu adversarul situat lângă tine pentru high-ground, iar acesta te arunca pe podul tau si începe sa te pusheze, tu vei fi full HP. 

După părerea mea, această  propunere ar influența în bine această comunitate si ar aduce umpic mai multa acțiune într-un meci.

Acestea fiind spuse, din partea mea ai un :pro: .

Anastasia__

User
    Player
    Buna! Vreau sa incep prin a spune ca aceasta idee nu este una buna in opinia mea fiindca asa tnt ul ar fi anulat( de exemplu daca pui glass pe pat)  si gandeste te cum ar fi daca cineva ar face skybase, ar urma sa cada fiindca a aruncat cineva un fireball si el ar pune apa. Prin urmare eu sunt :contra:  acestei propuneri.

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut xxOTRAVAxx!!!

Propunerea ta este una foarte buna si ar schimba bedwars-ul total dar nu sunt sigur daca in rau sau in bine, deoarece multi jucatori ar face buguri cu apa, iar ceilalti ar fi dezavantajati, plus s-ar putea face troll foarte mult pe serverele de team.

Din pacate raspunsul meu este :contra:

giphy.gif

AndreeaTL

User
    Player
    Buna. 

Propunerea ta nu mi se pare una tocmai buna.  :contra:  

Amir123

User
    Player

Nu mi se pare o propunere utila pentru comunitatea Gamster

Sar abuza foarte mult si sar intimpina dificultati dupa distrugerea toatala a paturilor

Master.

🔥 BedWars 🔥
    Player
    Aceasta propunere va face meciurile mai grele daca s-ar folosi galeti cu apa. Unii ar fi dezavantajati si o sa devina toxici.

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Ideea de a se adauga pe shop galeti cu apa mi se pare una nu tocmai buna. Unii jucatori isi pot pune apa peste tot pe insula si in jurul patului, iar astfel s-ar ingreuna jocul de bedwars. 

ItsProGamer

User
    Player
    Salut ! Ideea ta e una interesanta deoarece ar fii mai usor sa iti protejezi patul.

:pro:

collapse94

User
    Player
    Salut ! 

Nu sunt fan de propunerea ta, deoarece ar fi prea op si daca vrei sa iti protejezi patul este obsidian .

AlexelTL_GOD

User
    Player
    Salutare,

Această propunere a fost adăugată în update-ul Gamster 2.0. Vă așteptăm de mâine 1 August 2021!

Topic Closed.

Status
    Not open for further replies.