• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie pentru GTA

Status
    Not open for further replies.

xxOTRAVELUxx

User
    Player
    * Nick-ul tău: xxOTRAVAxx

* Propunere: un sistem de /trade

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate: cred ca daca se va implementa un sistem de /trade scamurile vor scadea

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate?: nu vor mai exista scameri

* Subserver: Gta

* Alte precizări:  chiar imi doresc sa existe /trade pt ca mi se pare foarte util

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Dupa parerea mea, acest sistem ar aduce multe beneficii, deoarece scamurile pot fi reduse. Jucatorii pot face trade-uri linistiti, stiind ca nu pot fi pacaliti. :pro:

MrPies1

User
    Player
    Salut după părerea mea această sugestie cu tradeul este una buna deoarece nu sar mai face trap sau scamuri și ar fi mult mai ușor de a cumpăra/vindea 

De la mine ai :pro:

mini.

god gaymer
    Player
    Salut Otrava, ti-am citit propunrea si acum iti zic argumentul meu.
    Stiu ca ideea in sine este foarte buna si ar putea fi pusa in aplicare, dar eu prefer sa NU fie adaugat acest plugin deoarece GTA-ul nu reprezinta o lume bine-dispusa (in joc, vorbind). Fiecare este pe el stapan si el decide daca vrea sa dea scam sau nu .
    Lumea incalca legea pentru ca asa-i Gta-ul. Se putea pune in start interzicerea scam-ului pe sectiune si pe server in general, dar nu s-a facut asta pentru ca ofertele si actiunile le faci pe PROPRIA RASPUNDERE , nu o sa-ti zica nimeni ce sa faci si e decizia ta daca e bine sau nu.

Imi pare rau, eu consider ca e mai bine cum este acum. :contra:

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.