• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestii

Gxzu

User
    Player
    Sunt multe chestii care pot fi adaugate pentru a face un gameplay mai misto, cateva ar fi:
    -Cosmetice InGame ca pe Hypixel (Kill Sound, BedBreak animation, Final kill sound, etc) (Bedwars)
    -Support Lunar Client/Badlion Client, orice client in general, pentru a se vedea cosmeticele (Global)
    -Inclined Bridge (FastBuilders)
    -Ceva pentru reducerea lagului atunci cand pui blocuri (Atunci cand pui un block si de exemplu ai 15-16 cps, acel block si cele de langa dispar, poate e ceva facut pentru anticheat dar la godbridge e foarte nasol)(Global)
    -Stelutele (Levelul) de pe bedwars este colorat doar de la level 5-10, dupa aceea este gri, ar fi fain sa fie culori pentru fiecare level (10-20, 20-30) (Bedwars)
    -Mai multe tipuri de eventuri, Ace, Mage, Legendary si Immortal pot hosta eventuri pe Practice, dar doar Sumo, NoDebuff si Soup. (Practice Pvp)
    Orice ar fi, un lucru e sigur: #GAMSTERPOWER

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Am sa iau propunerile pe rand tho =D.
    • 1. Stiu ca a mai fost o propunere de genul acum ceva timp, cel mai probabil foarte curand va fi adaugata, deci nu mai necesita vote.
    • 2. Cred ca ar fi ok un astfel de support, insa din pacate din ce stiu eu aceste lucruri sunt posibile doar pentru serverele Premium, Gamster din pacate nu este unul, deci nu stiu daca ar merge asa bine. As zice totusi PRO, who knows in viitor =).
    • 3. Cu siguranta sunt multi jucatori ce vor sa exerseze acel tip de bridge si din pacate nu au unde, deci cred ca este o idee tocmai buna, PRO
    • 4. Nu cred ca este de la lag acel lucru, nu stiu sigur ce sa zic, am sa trec peste.
    • 5. Din pucntul meu de vedere chiar este o idee buna pentru ca asa va exista o diversificare a stelutelor, si o sa arate si mai bine pe chat =D, te va face sa vrei din ce in ce mai bun, acest lucru posibil doar daca joci si mai mult, deci PRO si pentru aceasta.
    • 6. Si aceasta este o idee buna, diversitatea nu strica =D, PRO si aici.