• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected War event

Status
    Not open for further replies.

_2Jetski

User
    Player
    * Nick-ul tău: _2Jetski

* Propunere:  Să se adauge war event și în jurul orei 12:00 - 14:00 amiaza

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Mulți oameni ar intra la ora asta pe server și va fi mai activ daca vor ști că este și war la ora respectivă

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : mă gândesc că poate alți oameni nu pot juca la ora 19:00 și să se mai adauge un war cam pe la amiază 

* Subserver: Gamster War Event

* Alte precizări:  sper sa se adauge 

codeXN

User
    Player
    Sincer din partea mea ai 1 :pro:  deoarece  este o idee foarte buna asa a fost si inainte si erau multi playeri la ora 7 uni mai sunt pe afara si nu prea poti  si sper ca ai inteles. Bafta

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Cred ca este o idee destul de buna, deoarece am vazut si eu la randul meu ca pe la ora 2 sunt ceva jucatori ce poate vor sa joace la war insa nu pot intra la 7 sau mai tarziu. Un warn la 2 cred ca ar fi apreciat de ceva lume.

Prin urmare, votul meu este :pro:

mini.

god gaymer
    Player
    Salut,

Consideram ca este mai bine asa. Acum in perioada scolii, cei care fac dupa-amiaza vor avea sanse mai mici, dar tot vor putea participa la war, iar cei ce fac ore dimineata 100% pot (dar nu vor intra la war cel mai probabil).
    Multi n-ar veni la war pentru ca le deranjeaza progreamul.

:tc:

Status
    Not open for further replies.